Βάση τοίχου για 23 ίντσες

69nt

Established Member
11 July 2007
108
Αθήνα
Χριστούγεννα λοιπόν από 13/12, αύριο θα την έχω την μικρούλα σπίτι μου
(Samsung LE23R86B) και θα γράψω εντυπώσεις.

Παρακαλώ για προτάσεις για "κρέμασμα" με τα εξής χαρακτηριστικά :

- αρκετή απόσταση από τον τοίχο.
- γύρισμα δεξιά - αριστερά και όλο το μπράτσο και στην ένωση μπράτσου με τηλεόραση.
- γύρισμα πάνω-κάτω
- κολώνα καλωδίων με προσθήκη 2 ραφιών για πηγές και δέκτες
- εύκολη αφαίρεση ή μετακίνηση των ραφιών και από γυναίκα.

Τουλάχιστον ξέρω τι θέλω, που θα το 'βρω άλλο θέμα !!!!!

Απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι θελεις βαση με μπρατσο, που εχει τη δυνατοτητα να βγαινει λιγο πιο εγω και να γυριζει. Υπαρχουν πολλες υλοποιησεις, αλλα θα σου συνιστουσα να κοιταξεις προς VOGELS, που ειναι σιγουρα καλες και να μην πειραματιστεις με τιποτα no name μαρκες. Φυσικα οτι πληρωνεις παιρνεις...και στην περιπτωση των VOGELS θα δωσεις κατι παραπανω, αλλα πιστευω οτι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο μετα.
Ξαδερφος πηρε μια βαση no name κι οταν την εβαλε, ετυχε να μιλαμε στο τηλεφωνο για να μου λεει τις εντυπωσεις του για την τηλεοραση. Καποια στιγμη τον χανω, ακουγωντας να πεφτει το κινητο κατω. Μετα μου τηλεφωνει παλι απο 5 λεπτα και μου λεει οτι εβλεπε τη βαση να ξεκολλαει απο τον τοιχο και ισα ισα προλαβε να πιασει την τηλεοραση, πριν αυτη πεσει στο πατωμα!!!!!
-bye-

Υπάρχει το μοντελο ειναι ΕFW-6245 και εχει 220 .
Στειλε μου μυνημα να σου πω απο που
Προσοχή στην εγκατασταση, οχι τα upat της "μαμας" αγορασε καλου κακου δικα σου της καλυτερης δυνατης ποιοτητας

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις απαντήσεις.
Πέιτε μου παρακαλώ καταστήματα στην Αθήνα με μεγάλη ποικιλία για να διαλέξω και να μπορούν οι πωλητές να απαντάνε στις ερωτήσεις μου πχ συμβατότητα βάσης με την TV (δύσκολο ε;).

Ένα που ξέρω στο Μοσχάτο το ωράριο δεν με εξυπηρετεί λόγω εργασίας.
Έχω καταντήσει να έχω περισσότερα λεφτά απ' ότι χρόνο και αν αναλογιστεί κανείς ότι χρωστάω παντού , άστα να πάνε.

Πήρα από κάποιο μαγαζί στην Στοά Φέξη την vogels 332, τοποθετήθηκε κιόλας.
Πολύ καλή κατασκευή αλλά από την συσκευασία έλειπε μια βίδα για τον τοίχο,
έτσι την τοποθέτησα με 2 αντί για τρείς. Το σακουλάκι ήταν σφραγισμένο με 3 ούπα αλλά οι βίδες ήταν 2.
Πρέπει κάποια στιγμή να πάω Γλυφάδα με την απόδειξη για να μου δώσουν άλλο σακουλάκι όπως μου είπαν στο τηλέφωνο. Ελπίζω να αντέξει μέχρι τότε τα 8 κιλά της tv.