Βάση τοίχου για 47" με 180 μοίρες γύρισμα

toixos

New member
8 October 2008
4
Καλησπέρα,

έχω μια 47" LG (7000) και θέλω να την βάλω στο τοίχο με δυνατότητα να γυρνάει προς την μια κατεύθυνση 90 μοίρες (δηλ να είναι κάθετα στο τοίχο).
Έχω βρει (αν καταλαβαίνω σωστά τα specs) μόνο 2 επιλογές
Την SANUS SS-VMAA26b (349eu)
και την Brateck PLBWA8 στα 56eu

Η διαφορά στη τιμή είναι χαώδης και αναρωτιέμαι αν μπορώ να εμπιστευτώ το φτηνό Brateck ή θα ψάχνω τα κομμάτια της tv στο πάτωμα.

Όποια γνώμη ή αντίστοιχη πρόταση είναι καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ.

Μόλις χθες κρέμασα την 46"PZ85 με Sanus (το μοντέλο που ανέφερες) και φυσικά είχα την ίδια αγωνία με σένα διότι η τηλεόραση εκτός του ότι στρίβει ΔΕ/ΑΡ κατά 90 μοίρες, μετακινείται προς τα εμπρός κατά 65 cm.

Καταπληκτική κατασκευή.Σαφείς οδηγίες (στα αγγλικά).Εύκολη τοποθέτηση (χρειάζονται δύο άτομα στο κρέμασμα).

Είναι όμως ακριβή. Είχα δει και την 6345 Vogels η οποία δεν με έπεισε από ποιότητα κατασκευής και προτίμησα να τα σκάσω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Πιθανόν και με τις άλλες βάσεις να κάνεις τ δουλειά σου, αλλά εγώ δεν το ρίσκαρα..(την κρέμασα σε τοίχο-τούβλα σοβάς..)

Χωράει να στρίψει η τηλεόρασή σου κάθετα στο τοίχο ή σταματάει πιο πριν?
Στο πλαίσιο που ρώτησα (Θεσ/νίκη) μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν και δεν ξέρουν πότε θα έρθει. Εσύ το Sanus το πήρες από πλαίσιο?

Ναι, χωράει να στρίψει, αλλά στρίβει περίπου 80-85 μοίρες, όχι 90.
Από το πλαίσιο την πήρα την βάση, την είχα δει πριν τα Χριστούγεννα (μία τελευταία απ'ότι μου είχαν πει) και ήρθε πριν μια εβδομάδα.

Καλημέρα. Πόσο κοντά στον τοίχο έχει την δυνατότητα να πάει η τηλεόραση με την SANUS?
Έχω μια 5090Η και τα μπράτσα της βάσης τοίχου Vogels που έχω δημιουργούν ένα κενό περίπου 60 mm (6 cm) μεταξύ τηλεόρασης και τοίχου.