Bαση ΤΟΙΧΟΥ για epson tw3000/5000

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,174
Μεταμορφωση
Γνωρζει κανεις αν η voge's 6565 και η konig http://www.plaisio.gr/product.aspx?...BF55DF8FCE7DF3E3EA57A20DFD4F6462A694FB9240924
ειναι συμβατες με τους epson tw3000/5000 ?
Site της konig δεν εχω βρει (το ξερει κανεις? )και η vogel's στο δικο της για εναν παραξενο λογο ΔΕΝ εχει compatibility section για τις βασεις της.
Τονιζω οτι ψαχνω για βαση ΤΟΙΧΟΥ και οχι οροφης.

Όχι έχει τρία σημεία στήρηξης, ενώ τα μοντέλα που αναφέρεις έχουν 4. Εκτός και αν θές το προβόλι να στηρίζεται "κουτσά"...Κοίτα για omni mount.

για δες μπελαδες που βρηκαμε στο παρα πεντε....
Φιλε a sxizas γνωριζεις αν οι επσον εχουν τις ιδιες υποδοχες με τον παννυ?

Οχι,αλλα τα τα στηριγματα δεν ειναι σταθερα,ειναι κινουμενα μερη.
Μπορεις να "παιξεις"με αυτα, οι βαση εχει μεγαλα κενα,οχι απλες 2/3 τρυπες.
Ετσι τα φερνεις εσυ στις υποδοχες.
Νομιζω παλιοτερα στο forum, ειχα δει εναν epson επανω σε vogels βαση.

Εγω στον panasonic εκανα το εξης.
Απο κατω εχει το ημικυκλιο εξογκωμα (φακος/οπτικα),ετσι για να σηκωθει η βαση και να μην ακουμπαει, πηρα και εβαλα ροδελες για αποστατες και καλες μακρυτερες βιδες.
Βραχος!
.....Αυτα...-bye-

Attachments

• PB300974.jpg
    PB300974.jpg
    75.6 KB · Views: 58
  • PB300977.jpg
    PB300977.jpg
    71.5 KB · Views: 46
Ποσο κανουν οι παραπανω βασεις ?

edit.δεν εχια προσεξει το αρχικο μηνυμα.

Μην τον βάλεις σε τραπεζάκι.. θα με θυμηθείς..

Εκει που τον βλεπω να "μπαινει" τελικα Δημητρη μου θα ειναι ενα μερος που θα με ποναει... :grinning-smiley-043
Τι ηθελα και εμπλεξα?Οχι τιποτε αλλοα αλλα πλεον δεν μπορω να κανω και πισω, εχω βαλει ηδη γυψοσανιδες και μεσα στην εβδομαδα μπαινει μπογιατζης.
Αν κανω πισω και τα αφησω ετσι θα υπαρχει W.(non)A.F. :flipout:

Εισαι μεγιστος σπάσος αδερφακι μου!

Ειπαμε, παρε την Vogels και θα εισαι (ή θα σε κανουμε) ΟΚ και σταματα να μας πρηζεις!

(πριν τολμησεις να ποσταρεις εξυπναδα σκεψου οτι κραταω ομηρο το SW σε BD (εστω wannabe))

:p

Εισαι μεγιστος σπάσος αδερφακι μου!

Ειπαμε, παρε την Vogels και θα εισαι (ή θα σε κανουμε) ΟΚ και σταματα να μας πρηζεις!

(πριν τολμησεις να ποσταρεις εξυπναδα σκεψου οτι κραταω ομηρο το SW σε BD (εστω wannabe))

:p

Το κανω quote για να μην το αλλαξεις αργοτερα...:grandpa: (ξερω τι λαμογιο εισαι!)
Την εβαψες καπετανιο !!!:flipout:

Ναι, ρε δεν θα μπορεσουμε να βαλουμε τον Epson στην Vogels.

Αν το καταφερουμε αυτο θα σκισω τα διπλωματα μου :p