ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΙΑ 40''

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
Καθότι η αγορά της Toshiba 40XF355DG είναι τελικά θέμα ημερών , θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα άλλο πρόβλημα που έχω.
Η τηλεόραση θα μπει σε βάση στον τοίχο , σε μια ''εσοχή'' βάθους περίπου 20cm. Το αναφέρω αυτό γιατί το πανί του προβολέα βγαίνει (μέσα από τη γυψοσανίδα στην οροφή) ακριβώς μετά την εσοχή αυτή, οπότε αν η τηλεόραση εξέχει περισσότερο θα βρίσκει το πανί πάνω της.
Δεδομένου ότι το πάχος της τηλεόρασης είναι 13-14cm (από όσο τη μέτρησα πρόχειρα στο μαγαζί) ,θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια βάση τοίχου όσο το δυνατόν λεπτότερη.
Έχω δει τις εξής: Vogels VFW-040
Omnimount WM1-L σε τιμες από 60-100ε.

Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη -bye-

Ακη, θέλεις να γυρίζει κιόλας η βάση ή να είναι σταθερή? Γιατί μια σταθερή σίγουρα επειδή δεν θα έχει τον βραχίονα θα σου δώσει την πιο μικρή απόσταση που μπορείς να έχεις από τον τοίχο, ώστε να κατεβαίνει το πανί χωρίς κανένα πρόβλημα.
Νομίζω ότι εάν ψάξεις στο site της VOGELS θα βρεις πολλές επιλογές.
Προσωπικά θα προτιμούσα αυτή, η οποία είναι λεπτή και γερή. Απλά πράγματα δηλαδή.
-bye-

Σταθερή σταθερότατη Πάνο!!
Ο μεγάλος καναπές θα είναι ακριβώς φάτσα στην τηλεόραση εξάλλου.
Τη Vogels που προτείνεις την έχω υπόψη μου, απλά επειδή η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει λεπτό πλαίσιο και διαστάσεις σχεδόν 37'' φοβάμαι μην περισσεύει το οριζόντιο πλαίσιο της βάσης δεξιά και αριστερά από την tv :bigcry:

Δεν νομίζω... για δες εδώ τις διαστάσεις της βάσης. Είναι πιο μικρή η τηλεόρασή σου?

b0001516.jpg

Για δες: Έτσι νομίζω...
http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/home.nsf/files/xfscreencomparison/$File/xf3740screencomparison.pdf?openelement

Εχεις δίκιο. Θέλεις κάποια άλλη βάση που στο πλάτος της να είναι ελάχιστα μικρότερη.

Μπράβο, τέλεια πρέπει να κάθεται αυτή που λες. Οσο για άλλες μάρκες, να σου πω την αλήθεια, εμπιστεύομαι προσωπικά τις Vogels πάρα πολύ. Πιστεύω ότι επειδή οι βάσεις κρατάνε συσκευές που δεν έχουμε δώσει και λίγα για να τις αποκτήσουμε, πρέπει να έχουμε και λίγη ποιότητα σε αυτό το κομμάτι κι ας είναι αυτή η "ποιότητα" και λίγο επιβάρυνση στη τσέπη μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλες μάρκες άξιες και ίσως καλύτερες από τις συγκεκριμένες. Απλά προσωπικά από αυτές που ξέρω τις εμπιστεύομαι πολύ. Αλλωστε τέτοια αγόρασα κι εγώ για την Panasonic 42PX80 που παράγγειλα, οπότε πιστεύω ότι αυτό καλύπτει και την απάντησή μου. :grinning-smiley-043

Συμφωνώ. Έχω vogels βάσεις για τα ηχεία μου. Super είναι.
Για τον προβολέα πήρα μια omnimount πάντως και είναι μια χαρά,αξιόπιστη.
Όταν θα τα ετοιμάσω όλα θα ποστάρω φώτο (μόλις πάρω χαμπάρι πως γίνεται...)

off topic -bye-
Πως ποστάρω φωτογραφίες;;

Προφανώς μιλάς για φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου. Πατάς "POST REPLY" και κάτω από το πλαίσιο του κειμένου έχει μια επιλογή που λέει "Διαχείριση Συνημμενων". Το πατάς και μπορείς να σηκώσεις μέχρι και 5 φωτογραφίες σε κάθε post σου.
-bye-

Το μήνυμα του μέλους dimopdin διαγράφηκε ως "spam" στο θέμα. Ακη μπορείς να συνεχίσεις το θέμα σου :ernaehrung004: