Βάση τοίχου

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Για πείτε καμιά ιδέα. Ο τίτλος τα λεει όλα. Δεν έχω πρόβλημα και για ράφι απλό. Τι είναι καλύτερα? Βάρος προβολέα 5kg.

Μερσί!

καλησπερα
foto να δουμε του χωρου που σκεφτεσε και να πουμε
Γιατι τοιχου? δε βολευει οροφης? για οροφης εχει μια η telle που κανει μια χαρα τη δουλεια.και νομιζω καπου στα 50 ευρο
αν θελεις τοιχου ειναι ποιο λεπτο αισθητικα το θεμα

Οροφής θα χρειαστώ κανάλια για να μην φαίνονται τα καλώδια. Τοίχου μπορώ να τα κρύψω πίσω από κουρτίνες, κλπ.

Ψαχνω και εγω για βαση τοιχου, το ταβανι ειναι επικλινες και πολυ ψηλα...

Η πιο συνηθισμενη και ευκολη λυση ειναι βαση μικρης CRT τηλεορασης, αλλα αισθητικα δεν ειναι και οτι καλυτερο

H Vogels εχει μια ωραιοτατη βαση προβολεα που μπαινει και σε τοιχο αλλα δεν την εχω βρει στο Ελλαντα. Πληροφοριες εδω

b0002495.jpg

Αντιπροσωπος παντως ειναι η Κινοτεχνικη, ενω καποια μοντελα της Vogels φερνει και η MediaMarkt

Last edited:
Πολύ σούπερ φαίνεται.

Δεν μου λέτε.... Υπάρχει πρόβλημα που θα κάθομαι μπροστά από τον προβολέα, δεξιά-αριστερά? Θα τρώω ακτινοβολία? Θα πρέπει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται? Ε ρε κάτι απορίες που έχω ο άνθρωπας :bang:

Ζέστη θα τρως το καλοκαίρι και θόρυβο γενικά.
Πάντως και εγώ κάτι παρόμοιο θέλω αλλά μετακινούμενο με ράγες στον τοίχο.
Κακό πράγμα να κουτουλάς σε προτζέκτορα.
Αντί να φωνάζουν γιατρό θα μου δίνουν σφαλιάρες.
έχω κατανού κάτι τέτοιο...

Attachments

• Presentation1.jpg
    Presentation1.jpg
    38 KB · Views: 36
Ψαχνω και εγω για βαση τοιχου, το ταβανι ειναι επικλινες και πολυ ψηλα...

Η πιο συνηθισμενη και ευκολη λυση ειναι βαση μικρης CRT τηλεορασης, αλλα αισθητικα δεν ειναι και οτι καλυτερο

H Vogels εχει μια ωραιοτατη βαση προβολεα που μπαινει και σε τοιχο αλλα δεν την εχω βρει στο Ελλαντα. Πληροφοριες εδω

b0002495.jpg

Αντιπροσωπος παντως ειναι η Κινοτεχνικη, ενω καποια μοντελα της Vogels φερνει και η MediaMarkt

Αυτή εδώ δεν είναι...?

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?5191

Ερώτηση: Πως θα κρύψεις τα καλώδια?
δηλαδή η καναλέτα θα τρέχει πάνω στο τοίχο έτσι δεν είναι?

Επειδή για μένα όλα είναι θέμα αισθητικής

Σκεφτόμουνα λύση πιο μερακλίδικη, κατέβασμα με γυψοσανίδα 30cm, χωνευτή η ταβανωτή βάση του προβολέα, τα καλώδια θα τρέχουν μέσα στην γυψοσανίδα και θα κατεβαίνουν από γωνία στο σοβατεπί μέχρι τους ενισχυτές

Εκεί που θα τον βάλω δεν έχω πρόβλημα. Τα καλώδια (2 είναι μόνο) θα κατεβαίνουν πίσω από κουρτίνες οπότε δεν θα έχω πρόβλημα...

Ωραιος ο nektar. Το εμπιστευομαστε αυτο το eshop ομως?
*EDIT*Eκτος απο ηλεκτρονικο καταστημα λειτουργει και ως φυσικο, στο κεντρο της Αθηνας. Δεχονται τηλεφωνικη παραγγελια και παραλαβη/πληρωμη στο καταστημα.*EDIT*

Σχετικα με τα καλωδια παντως, η Vogels βγαζει κατι matching καναλακια (στην μορφη του καθετου στοιχειου της βασης) τα οποια ομως φανταζομαι ειναι λιγο τσιμπημενα στην τιμη.

Εγω εχω τρυπησει τον πισω τοιχο (εκει που θα μπει το ραφι/βαση με το προβολι δηλαδη) και τα καλωδια ερχονται απο το αλλο δωματιο, οποτε με ενα μικρο καναλακι απο την τρυπα μεχρι την βαση, ειμαι καλυμμενος.

Last edited:
Ωραιος ο nektar. Το εμπιστευομαστε αυτο το eshop ομως?

Σχετικα με τα καλωδια παντως, η Vogels βγαζει κατι matching καναλακια (στην μορφη του καθετου στοιχειου της βασης) τα οποια ομως φανταζομαι ειναι λιγο τσιμπημενα στην τιμη.

Εγω εχω τρυπησει τον πισω τοιχο (εκει που θα μπει το ραφι/βαση με το προβολι δηλαδη) και τα καλωδια ερχονται απο το αλλο δωματιο, οποτε με ενα μικρο καναλακι απο την τρυπα μεχρι την βαση, ειμαι καλυμμενος.

Δεν χρειάζεται να το προαγγείλεις ηλεκτρονικά. Έχουν μαζαγί στο κέντρο της Αθήνας... Θα τους πάρω ένα τηλεφωνάκι να δω τι παίζει και όντως το έχουν και θα σου πω.