Βασικες αποριες σε πικαπ-ενισχυτη

Ιον δεν, θεμα βραχίονα. Dual οχι ασχημα. Κοίτα μοντέλα χωρις usb και ενσωματωμένα phono. Rega και Project οι καλύτερες λύσεις. Οταν ειχα παρει το πρωτο μου πικαπ ειχα επιλεξει ενα Rega, το εχω ακομα και δεν το μετάνιωσα ποτε. Αλλο που τωρα χρησιμοποιώ μια αρχαιότητα.. καθε τοσο το βαζω πανω στο μεγάλο σύστημα και θυμάμαι τα φοιτητικά μου χρονια.

Τα dual περα του οτι σου φαινονται ασχημα (γουστα ειναι αυτα :P) εχουν καποιο αλλο θεμα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης απο αυτα που ποσταρα ειναι καποιο το οποιο δεν εχει ενσωματωμενο προενισχυτη;

Τα dual περα του οτι σου φαινονται ασχημα (γουστα ειναι αυτα :P) εχουν καποιο αλλο θεμα;

Εννοεί ότι δεν είναι άσχημα.

Επισης απο αυτα που ποσταρα ειναι καποιο το οποιο δεν εχει ενσωματωμενο προενισχυτη;
...

αα το διαβασα λαθος, θενκσ

Ιον δεν, θεμα βραχίονα. Dual οχι ασχημα. Κοίτα μοντέλα χωρις usb και ενσωματωμένα phono. Rega και Project οι καλύτερες λύσεις. Οταν ειχα παρει το πρωτο μου πικαπ ειχα επιλεξει ενα Rega, το εχω ακομα και δεν το μετάνιωσα ποτε. Αλλο που τωρα χρησιμοποιώ μια αρχαιότητα.. καθε τοσο το βαζω πανω στο μεγάλο σύστημα και θυμάμαι τα φοιτητικά μου χρονια.
ενσωματωμενα phono εννοεις προενισχυτες; Αν ναι, γιατι;

αα το διαβασα λαθος, θενκσ

ενσωματωμενα phono εννοεις προενισχυτες; Αν ναι, γιατι;

Για λόγους ποιότητας. Τα πικάπ με ενσωματωμένο προενισχυτή και phono δεν είναι και ότι καλύτερο. Για να το πούμε ευγενικά.

Περιορίζει τυχών μελλοντικές αναβαθμίσεις ενώ η ποιότητα των ενσωματωμένων phono stages είναι κάτω του .μετρίου, ότι σου είπε και ο Κώστας.

Μπορειτε παιδες να μου προτεινετε καποιον φτηνο αξιοπρεπη, για να κανω τη δουλεια μου, εξωτερικο προενισχυτη;

Μπορειτε παιδες να μου προτεινετε καποιον φτηνο αξιοπρεπη, για να κανω τη δουλεια μου, εξωτερικο προενισχυτη;

http://www.skroutz.gr/s/402679/Dynavox-TC-750-Phono-Preamplifier.html

Το σχόλιο από κάτω είναι όλα τα λεφτά.

εγώ όμως θα έπαιρνα αυτό

http://www.skroutz.gr/s/325931/Pro-Ject-USB-Box.html?from=recommendation

Το μικρό project phonobox το έχω πάρει δώρο σε άνθρωπό μου αλλά δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Τώρα θα μου πεις με 100 ευρώ τι περιμένεις..

Έχει βγάλει και η schiit ένα ή κάνω λάθος; Επίσης η uturn, το λέει Pluto, πρέπει να είναι καλουλι.

Για λόγους ποιότητας. Τα πικάπ με ενσωματωμένο προενισχυτή και phono δεν είναι και ότι καλύτερο. Για να το πούμε ευγενικά.
Γιατι βαζεις το "και"? Το phono stage δεν ειναι το ιδιο με τον ενσωματωμενο ενισχυτη;

Με το πρωτο και ενα dual cs 435 ή cs455 (+τον ενισχυτη που ανεφερα) πως το βλεπεις ειμαι καλυμενος για πρωταρη που απλα θελει να βγαλει γουστα και δεν ψαχνει το τελειο; Ή μηπως θα προτιμουσες αλλα πικαπ πιο φτηνα;

Το μικρό project phonobox το έχω πάρει δώρο σε άνθρωπό μου αλλά δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Τώρα θα μου πεις με 100 ευρώ τι περιμένεις..

Έχει βγάλει και η schiit ένα ή κάνω λάθος; Επίσης η uturn, το λέει Pluto, πρέπει να είναι καλουλι.

Εχει να κανει με την τιμη ή με το συγκεκριμενο προιον; Δηλαδη να αποφυγω τον πρωτο που ειναι πιο φτηνος;

Γιατι βαζεις το "και"? Το phono stage δεν ειναι το ιδιο με τον ενσωματωμενο ενισχυτη;

Είναι το ίδιο, το "και" είναι typo.

..

Έχει βγάλει και η schiit ένα ή κάνω λάθος:.

Έχει βγάλει, αλλά τώρα με τα capital controls πως να πω στον άνθρωπο να πάρει μηχάνημα από Αμερική; Και θα πληρώσει και τελωνείο.

Με τα capital controls δεν πρέπει να υπάρχει θέμα και το τελωνείο αν τελικά το πληρώσει θα είναι 15 ευρώ. Το πλούτο έχει πάρει θετικές κριτικές στο vinyl engine

Με τον πρωτο προενισχυτη και ενα dual cs 440, 415, 435 ή 455 (+τον ενισχυτη που ανεφερα) πως το βλεπεις ειμαι καλυμενος για πρωταρη που απλα θελει να βγαλει γουστα και δεν ψαχνει το τελειο; Ή μηπως θα προτιμουσες αλλα πικαπ πιο φτηνα;

Παιδες τι λετε;

Παιδες τι λετε;

Να υποθέσουμε ότι ο πρωτάρης έχει μια συλλογή από 5-10-30-40 δίσκους και θέλει να τους αξιοποιήσει, η άπλα ετοιμάζετε απλά για νέες εμπειρίες? Νομίζω είναι ένα σημαντικό ερώτημα που από αυτό εξαρτάτε και η όποια απάντηση στα ερωτήματα σου.

Πρωταρης λεγοντας 2-3 δισκους αντε και κανεναν απο την συλλογη του πατερα μου, αλλα ετοιμαζεται για νεες εμπειριες.

Ωραία! Πρόσεξε όμως πρωτάρη γιατί καμία φορά οι εμπειρίες κρύβουν και περιπέτειες, άλλοτε καλές, άλλοτε κακές! Και κάτι άλλο.
Συνήθως ακούς από cd player ,η από κάποια άλλη πηγή πχ. από κατεβασμένα κομμάτια? :)

Δεδομενου οτι μεχρι προσφατα δεν ειχα καν ηχοσυστημα, υπολογιστη, ονλινε ή κατεβασμα.

Βασικά θα έλεγα πρώτα να επενδύσεις σε ένα cd player για να μπεις αρχικά στον κόσμο της υψηλής πιστότητας, και ταυτόχρονα η σε κατοπινό στάδιο επενδύεις και σε ένα οικονομικό πικάπ. Γιατί αυτό που ακούς από τα κατεβασμένα η τα online καμιά σχέση δεν έχουν με πιστότητα. Και λέω οικονομικό πικάπ απλά γιατί δεν αξίζει να επενδύσεις δίχως αξιόλογη δισκοθήκη.

Εχω ακουσει μουσικη σε πικαπσ αλλα οχι σε δικο μου. Οσο για τη δισκοθηκη, το εβλεπα αντιστροφα, δηλαδη δεν αγοραζα δισκους οταν ειχα την ευκαιρια γιατι το να παρω πικαπ μου φαινοταν μακρινο, και ελεγα τι να τους κανω οταν καλα καλα δεν εχω δικο μου. Τωρα ομως που εχω καποια χρηματα λεω να επενδυσω σ'ενα και σιγα σιγα να μαζευω δισκους. Δεν ξερω αν φαινεται παραλογο, απλως αυτο ηταν το σκεπτικο μου. :) Απο την αλλη λιγο χλωμο το κοβω να δινω λεφτα για cd, δεν ξερω, δεν μου παει η καρδια τοσο πολυ...