βασιλόπιτα θα κόψουμε φέτος;

Status
Not open for further replies.

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
ενθυμούμενος κάποιες μνημειώδεις συγκεντρώσεις του avforum "για να κόψουμε την πίτα":ernaehrung004: , θεωρώ ότι, μια και μπήκε ο πρώτος νέος χρόνος για την αναμενόμενη πολύχρονη "βασιλεία" του avclub, θα πρέπει να οργανωθεί ένα ανάλογο event ώστε να βρεθούμε από κοντά και να γιορτάσουμε το νέο έτος, αλλά και την υπέροχη παρέα μας. το παρελθόν έχει αποδείξει ότι τέτοιες εκδηλώσεις στηρίζονται από διαχειριστές και μέλη, και μάλιστα οικογενειακώ τω τρόπω. θα 'λεγα μάλιστα ότι δύο ταυτόχρονες συγκεντρώσεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη θα είναι ένα γεγονός που θα μας συνδέσει ακόμη περισσότερο και θα δείξει ότι, πέρα απ'το πληκτρολόγιο, είμαστε και λάτρεις των στενών επαφών. πώς το βλέπετε;

χρόνια πολλά κύριε ΓΔ! μια σκέψη μου ανέβασα, ήμουν βέβαιος ότι κάτι "ψηνόταν" από τη διαχείριση (τελικά ήταν η ... βασιλόπιτα!)

Καλά, εσύ δεν κρατιέσαι! Θα 'ρθει κι αυτό, όλα με τη σειρά τους. Ακόμα δεν έχουν πάει κάτω οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα!
Αν είναι πάντως να αποβάλλεις, να σου στείλω βρε παιδί μου μια βασιλόπιτα προκαταβολικά να έχεις να τρως μέχρι να κανονιστεί το θέμα.
-bye-

Αννούλα, με ξέρεις τώρα, εγώ δεν τρώω πολύ:grinning-smiley-043 , αλλά βιάζομαι να ξαναδώ συγκεντρωμένους ένα σωρό φίλους και φίλες ...

Απάντηση: Re: βασιλόπιτα θα κόψουμε φέτος;

μηπως αντι για φλουρι βαλουμε σε BR η HD-DVD την ταινια που θα κερδισει στον διαγωνισμο?
´

Πάνω που είχα ψηθεί να αγοράσω μέσα στην χρονιά, η καλύτερη δυνατή επιλογή με την προσθήκη φυσικά μιας Full -hd 1920x1080p sharp aquos 37'
( ίσως πρέπει να γυρίσω πλευρό γιατί αυτά τα όνειρα....:flipout: :flipout: :flipout: )

τελικά, η ανακοίνωση αργεί ...

μήπως σε τούτο το thread να δηλώναμε πιθανές συμμετοχές, ώστε να ξέρει η διαχείριση πώς θα κινηθεί; λέω τώρα ...

Ρε συ Βαγγέλη τι αργεί;μιά μόλις εβδομάδα είμαστε μετά τις γιορτές και από ότι ξέρεις άλλες χρονιές μας έπερνε τέλος Φεβρουαρίου.
Το θέμα δεν είναι να κόψουμε απλά μιά πίττα, αυτο το κάνουμε και στο σπίτι μου εαν θέλετε, και θα σας παίξω και live κιθάρα!!!:nounder:
Το θέμα είναι να βρούμε το πιό κατάλληλο μέρος, στην πιό κατάλληλη ημέρα με την πιό συμφέρουσα τιμή, και με τις απαραίτητες εκπλήξεις.Ολα αυτά δεν είναι και τόσο εύκολο να συνδιαστούν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα.

σωστόν - δεκτόν. θέλει προετοιμασία το πράγμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι ως διαχειριστικό team θα βόλευε να ξέρετε από πριν τις πιθανές συμμετοχές ...

Ρε συ Βαγγέλη τι αργεί;μιά μόλις εβδομάδα είμαστε μετά τις γιορτές και από ότι ξέρεις άλλες χρονιές μας έπερνε τέλος Φεβρουαρίου.
Το θέμα δεν είναι να κόψουμε απλά μιά πίττα, αυτο το κάνουμε και στο σπίτι μου εαν θέλετε, και θα σας παίξω και live κιθάρα!!!:nounder:
Το θέμα είναι να βρούμε το πιό κατάλληλο μέρος, στην πιό κατάλληλη ημέρα με την πιό συμφέρουσα τιμή, και με τις απαραίτητες εκπλήξεις.Ολα αυτά δεν είναι και τόσο εύκολο να συνδιαστούν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα.

Πολύ σωστός ο Γιάννης:music-smiley-005:

H πρώτη κοπή βασιλόπιτας από το Avclub.gr είναι γεγονός. Για την διευκόλυνση των μελών μας αποφασίσαμε να γίνουν δύο εκδηλώσεις μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Δηλώστε τις συμμετοχές σας εδώ για την εκδήλωση των Αθηνών και εδώ για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε!!

Status
Not open for further replies.