Batman Arkham Knight

Τι να λέμε τώρα... δεν έχω λόγια:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

... η Rocksteady πάλι στο παιχνίδι... το Arkham City ήταν ένα από τα καλύτερα action adventures που έχω παίξει ποτέ. Το trailer είναι σχεδόν μαγικό, μένει να δούμε και λίγο gameplay, ελπίζω σύντομα.

2014, και βλέπουμε.

Last edited by a moderator:
Θα συμφωνήσω για το εκπληκτικό trailer όχι και τόσο για το Arkham City το οποίο μου φάνηκε κάπως κουραστικό και τελικά δεν το τελείωσα ποτέ, σε αντίθεση με το Arkham Asylum με το οποίο είχα ενθουσιαστεί και το "καθάρισα" μέσα σε 3 ημέρες. Θα μου πεις μικρότερο παιγνίδι και "περιοχή" αλλά και πάλι ...

Μικρό καλάθι λοιπόν για το Knight προς το παρόν και ελπίζω να διαψευστώ.

Μόνο για το PS4-XBone να υποθέσω ...

Μήπως μπερδεύτηκες με τον παραγωγό;

Θα συμφωνήσω για το εκπληκτικό trailer όχι και τόσο για το Arkham City το οποίο μου φάνηκε κάπως κουραστικό και τελικά δεν το τελείωσα ποτέ, σε αντίθεση με το Arkham Asylum με το οποίο είχα ενθουσιαστεί και το "καθάρισα" μέσα σε 3 ημέρες. Θα μου πεις μικρότερο παιγνίδι και "περιοχή" αλλά και πάλι ...

Μικρό καλάθι λοιπόν για το Knight προς το παρόν και ελπίζω να διαψευστώ.

Μόνο για το PS4-XBone να υποθέσω ...

Μήπως μπερδεύτηκες με τον παραγωγό;
Δεν υπαρχει μικρο καλαθι φιλε μου οταν πισω απο αυτην την παιχνιδαρα υπαρχει η rocksteady.

Τα Arkham Asylum και City ήταν αμφότερα εξαιρετικά κατά τη γνώμη μου. Τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας όμως (το open world είναι άλλη υπόθεση).

Για την ιστορία, το Arkham City ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο PS3 που μετά τον τερματισμό συνέχισα να παίζω για τα side missions.

Το Origins μου ξέφυγε, αφού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήμουν χωρίς κονσόλα. Αλλά γενικά άκουσα ότι δεν ήταν τόσο καλό όσο τα δυο πρώτα (κρατώντας ωστόσο ένα αξιοπρεπές επίπεδο).

Last edited:
Για την ιστορία, το Arkham City ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο PS3 που μετά τον τερματισμό συνέχισα να παίζω για τα side missions.

:blush: Εμμμμμ.... Για να είμαι ειλικρινής και εγώ τελείωσα το main story αλλά βαρέθηκα τα side missions, ειδικά όταν κόλλησα σε μιά αποστολή στην οποία ο Bat ψάχνει να βρει έναν δολοφόνο, μαζεύοντας στοιχεία από διάφορες τόπους φόνων (αν θυμάμαι καλά).

Συνήθως όμως, και ειδικά όταν μου αρέσει ένας τίτλος, τελειώνω τα side missions και μετά το main story...

Για αυτό το λόγο κιόλας παίζω Skyrim εδώ και ενάμιση χρόνο, με πάνω από 200 ώρες στο ενεργητικό μου και ακόμα δεν το τελείωσα...:bigcry:

Όσο για το Oblivion??? 350+ ώρες ... και δεν είδα ποτέ το τέλος του main story...:mad: