BBC 1-2-3-4, Film4, ITV απο Αθήνα. Γινεται?

statik

Senior Member
22 May 2008
456
Γεια σας
Τι πιατο (απο Αθήνα) χρειάζομαι για να πιασω αγγλικα καναλια απο τον Astra 28? Kαι συγκεκριμενα τα BBC 1-2-3-4, Film4, ITV .
Γινεται με ενα wave frontier για να πιανω και άλλους δορυφόρους?

ITV 2,3,4 σε HD και Film 4 HD υπάρχουν στο πακέτο του Sky σε δέσμη που λαμβάνεται με 1-1.10 πιάτο στην Αθήνα.
Φυσικά απαιτείται συνδρομή στο BSkyB.

Αν τα θες ελεύθερα, θες τεράστιο πιάτο.

Με πιατο, μιλάμε για μη οικιακές λυσεις. Αυτό που αναφερει ο jimmy ειναι το αντιστοιχο "novago" του sky και με μια συνδρομη vpn ουτως ωστε στη συσκευη στην οποια βλεπεις να εχεις αγγλικη ip. Η εφαρμογη δουλευει μονο με αγγλικη ip.

Όχι δεν μιλάω για το nova go αλλά τα επίσημα site των καναλιών που έχουν σε live streaming και on demand το πρόγραμμά τους.

Απλά χρειάζεται VPN για να έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Μία άλλη λύση είναι εφόσον είσαι συνδρομητής στο πιο ακριβό entertainment pack του Sky να τα βλέπεις on demand. Εκεί απαιτείται φυσικά ρούτερ με περασμένο VPN.

Εγω τα βλεπω δωρεαν μεσω ιντερνετ ,χωρις καν να κρυβω την IP,απο site που κανει streaming ολα τα μεγαλα αγγλικα καναλια (Eκτος SKY).PM me

Εγω τα βλεπω δωρεαν μεσω ιντερνετ ,χωρις καν να κρυβω την IP,απο site που κανει streaming ολα τα μεγαλα αγγλικα καναλια (Eκτος SKY).PM me

το filmon εχει ολα τα itv k bbc και νομιμα ,το εχω σε κινητα ,xbmc,tablet,δορυφορικο δεκτη,απλως αν θελεις σε hd πληρωνεις 5 ε νομιζω

Απάντηση: Re: BBC 1-2-3-4, Film4, ITV απο Αθήνα. Γινεται?

το filmon εχει ολα τα itv k bbc και νομιμα ,το εχω σε κινητα ,xbmc,tablet,δορυφορικο δεκτη,απλως αν θελεις σε hd πληρωνεις 5 ε νομιζω

Οκ, Thanks
Πως θα μπορουσα να δω filmon απο τον δορυφορικο δεκτη? Θα με βολευε πάρα πολύ.
Επισης τι ειναι καιπως μπορει να δει κανεις μεσω Vpn?

για filmon addon σε enigma κατι έχω διαβάσει αλλά δεν μπορώ να σε κατατοπίσω.
το VPN δεν είναι τπτ παραπάνω από "καμουφλάρισμα" της δικής σου ip σε ip άλλης χώρας (UK, USA κλπ) ώστε να μπορείς να βλέπεις εκπομπές τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές των συγκεκριμένων χωρών.

Re: Απάντηση: Re: BBC 1-2-3-4, Film4, ITV απο Αθήνα. Γινεται?

Οκ, Thanks
Πως θα μπορουσα να δω filmon απο τον δορυφορικο δεκτη? Θα με βολευε πάρα πολύ.
Επισης τι ειναι καιπως μπορει να δει κανεις μεσω Vpn?

το filmon το εχει το plugin tsmedia enigma2 ετσι ο δεκτης ,φιλε δε θελει vpn κ κουραφεξαλα παιζει οπως εχει ειναι δωρεαν δεν εχει περιορισμο δηλαδη (νομιζω οτι ανηκει στον 3ε coca cola ελληνας ειναι ,to filmon λεω),επισης το εχεο το plugin iptv list,k to media portal,αλλα εσυ δοκιμασε το tsmedia 6.8

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BBC 1-2-3-4, Film4, ITV απο Αθήνα. Γινεται?

Aν μπορουσες να μου πεις που θα βρω το plugin tsmedia 6.8 ? Ψαχνω αλλα ολα θελουν καποιο login

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BBC 1-2-3-4, Film4, ITV απο Αθήνα. Γινεται?

google φιλε ,αλλιως τι image,δεκτη εχεις εμενα το εχει στο vu solo 2 στα plugin ,αλλα και στο addons newmenu που ειναι ελληνικο κ εκει πας στα plugin ,το κανεις εγκατασταση ,αν εχει καποια ιδεα απο ενιγμα 2 δεκτες ....

Last edited by a moderator: