BBC HD ΣΤΟ SKY ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Οπως σας ειχα πει ο sky ενσωματωνει στο πακετο του τη νεα συχνοτητα του BBCHD στον transponder 11856V. (www.kingofsat.net)
Σε λιγες μερες θα το δειτε στο planner σας.
Αντε τωρα να δουμε και το animal planet HD
Nikos

ΑΑΑΑΑ. Δηλαδή απο το μεσημέρι το bbc hd που υπάρχει τώρα στο Planner θα αλλάξει συχνότητα και θα μπορούμε να το δούμε? Για 4 μέρες χασαμε τη eurovision HD!!

ΑΑΑΑΑ. Δηλαδή απο το μεσημέρι το bbc hd που υπάρχει τώρα στο Planner θα αλλάξει συχνότητα και θα μπορούμε να το δούμε? Για 4 μέρες χασαμε τη eurovision HD!!

Εαν υπαρχει αυτη τη στιγμη BBCHD στο planner σου ισως να μην μπορεις να το δεις ακομα . Δυστυχως δεν ειμαι σπιτι για να το ελεγξω αλλα μεχρι χτες τουλαχιστο δεν υπηρχε καν σε μενα. Ωστοσο και το kingofsat δινει σημερινη ημερομηνια για την αλλαγη αλλα και παλι σαν test. Μη βιαζομαστε λοιπον ισως χρειαστουν μερικες μερες δοκιμων.
Να θυμισω οτι την παλια συχνοτητα μποορουσαμε να την κανουμε add αλλα για να βλεπαμε το καναλι επρεπε να ειχαμε πιατο τερας.
Να σημειωσω ακομα οτι το παλιο BBCHD εξακολουθει να εκπεμπει απο τον δυσκολο 2D και ειναι free to air me FEC 22500 ενω αυτο που εκπεμπεται απο τη νεα συχνοτητα ανηκει πλεον στο πακετο του SKY με FEC 29500 και ως αναμενοταν ειναι για τους εκτος πακετου encrypted by NDS.
Nick

Ναι εμένα υπήρχε bbc hd στο planner μου, αλλά no signal εξαιτίας του 2D. Η καινούργια συχνότητα θα αντικαταστήσει τη προηγούμενη, οπότε με νορμάλ πιάτο θα μπορούμε να το βλέπουμε?

Ναι εμένα υπήρχε bbc hd στο planner μου, αλλά no signal εξαιτίας του 2D. Η καινούργια συχνότητα θα αντικαταστήσει τη προηγούμενη, οπότε με νορμάλ πιάτο θα μπορούμε να το βλέπουμε?

Οχι,
Προσωπικα νομιζω οτι θα γινει οτι και με το luxetvHD. Δηλαδη θα συνυπαρχουν και οι δυο συχνοτητες. Σημερα προστεθηκε το καναλι στη συχνοτητα 11856V με FEC29500 αλλα εξακολουθει να εκπεμπει και μεσω της συχνοτητας που μπορει να κανει ο οποισδηποτε add με FEC 22500 με την προυποθεση οτι εχει για πιατο το ραδιοτηλεσκοπιο που χρησιμοποιει το προγραμμα SETI xexe.
Κατι αντιστοιχο πιστευω οτι θα γινει και με το bbc hd.
Ασφαλως και ειναι ευκολος για μας transponder οποτε εννοειται οτι θα το βλεπουμε. Στην ιδια συχνοτητα εβγαιναν τα HD καναλια ταινιων που μετακινηθηκαν στην 12012V.
Μην ανησυχεις. Θα σκασει μυτη σε λιγες μερες.
Νικος

Last edited:
Το συγκεκριμένο κανάλι είναι κωδικοποιημένο; Με τι μεγεθος κατόπτρου λαμβάνεται από την περιοχή της Αττικής; Έχει σχέση με το PROMO που βλέπαμε πριν λίγες μέρες;

Ειναι δυνατον πολλα θελουμε και HD και free?!-bye-

Σταξε τωρα τα φραγκα αμα θες να το δεις και να ακους τα νομιμα πουλακια και οχι τα λαθρεα!-bye-

Re: Απάντηση: BBC HD ΣΤΟ SKY ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

Το κακο ειναι οτι οι ROI καρτες δεν το συμπεριλαμβανουν:slapface:
Νικος

Re: Απάντηση: BBC HD ΣΤΟ SKY ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

τελικά δεν το ξεκλειδώνει κανείς ( με nds3 ) η δεν εκπέμπει ακόμα ?

εμένα πάντως δεν ανοίγει με nds2

Ειναι ακομα σε διαδικασια δοκιμων. Δεν εχει ακομα μπει σε κανονικη μεταδοση στο προγραμμα του sky.
Nick

Παίδες, επειδή δεν το επιασα. Θα προστεθεί αυτόματα ή θα πρέπει να το κάνουμε manually add στη νέα συχνότητα; Αν πρέπει να το κάνουμε add, μπορεί κάποιος να γράψει όλα τα settings για εμάς του πιο άπειρους -bye--bye--bye- ?

Παίδες, επειδή δεν το επιασα. Θα προστεθεί αυτόματα ή θα πρέπει να το κάνουμε manually add στη νέα συχνότητα; Αν πρέπει να το κάνουμε add, μπορεί κάποιος να γράψει όλα τα settings για εμάς του πιο άπειρους -bye--bye--bye- ?

Καλημερα φιλαρακι,
Δεν μας λες με ποιο δεκτη,
Αν μιλας για ττον ιδιοκτησιακο δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα απλα καποια στιγμη θα το δεις στο planner σου. Η νεα συχνοτητα εχει fec 29500 που χρησιμοποιειται μονο απο το sky οποτε και να ηθελες να κανεις προσθηκη μονος σου δεν θα ηταν δυνατον αφου το κουτι σου δινει δυνατοτητα add channel μονο με fec 22500 - 27500.
Αν μιλας για οποιοδηποτε αλλο δεκτη HD μπορεις να κανεις add και τις δυο συχνοτητες του BBCHD. Απλα η πρωτη 10847 χρειαζεται τερας πιατο αλλα ειναι ελευθερο το καναλι, η δευτερη 11847 εχει men πολυ καλη καλυψη σε ολη την Ελλαδα αλλα το καναλι εχει ηδη κλειδωσει σε videoguard.
Nick

Έχω τον ιδιοκτησιακό δέκτη της Thomson HD. Απότι κατάλαβα θα βγει αυτόματα στο EPG κάποια στιγμή. Ξέρουμε περίπου πότε ? Το Animal Planet HD επίσης πότε ?

Έχω τον ιδιοκτησιακό δέκτη της Thomson HD. Απότι κατάλαβα θα βγει αυτόματα στο EPG κάποια στιγμή. Ξέρουμε περίπου πότε ? Το Animal Planet HD επίσης πότε ?

Ναι θα προστεθει αυτοματα σε λιγες μερες μετα τη ληξη της διαδικασιας δοκιμων.
Για το animal planet HD δεν εχουμε ακομα νεα αλλα θα ειναι το αμεσως επομενο HD καναλι αφου εχει ηδη αδειοδοτηθει απο την αντιστοιχη υπηρεσια.
Χρονοδιαγραμμα ενταξης στο προγραμμα δεν εχουμε αλλα πιστευω οτι θα ειναι αρχες Φθινοπωρου.
Νικος

Έχω τον Pace δέκτη που δίνει ο Sky, οπότε φαντάζομαι ότι θα προστεθεί αυτόματα μόνο του. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλτατε ilise ;)

Έχω τον Pace δέκτη που δίνει ο Sky, οπότε φαντάζομαι ότι θα προστεθεί αυτόματα μόνο του. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλτατε ilise ;)

Παρακαλω δεν κανει τιποτα,
Καλες θεασεις!
Νικος-bye-