BD Live..

Re: BD Live...ο μεγάλος αδερφός ή ηλεκτρονικός κατάσκοπος;

Το BD-Live είναι ο Δούρειος Ίππος για το απόλυτο σύστημα κατά της πειρατείας...

Μόλις το συνηθίσουμε με τα καροτάκια που μας πετάνε, θα μας αναγκάσουν μετά να έχουμε ενεργή σύνδεση στο Internet για να παίζουν τα δισκάκια ή χωρίς αυτήν να μην παίζει ο ήχος σε 7.1 αλλά απλό Stereo π.χ...

Εκεί πάει σίγουρα...

Σιγά το αμφίδρομο της υπόθεσης που θα χαρείς με το BD-Live.

Λες και αυτός που έχει internet περιμένει τον φοβερό browser του BR player του για να βρεί παραπάνω πράγματα για την αγαπημένη του ταινία..

Ό,τι και να κανουν για την πειρατεία, το παιχνίδι το έχουν χαμένο από χέρι...

Μετα απο λιγο καιρο ΔΕΝ θα υπαρχει καν η αναγκη για δισκακια, συσκευες αναπαραγωγής, ασυμβατότητες, κλπ...

ΟΛΟ το ψηφιακό περιεχόμενο ψυχαγωγίας (παιχνίδια,ταινίες,μουσική κλπ) θα κατεβαινει απο το διαδίκτυο μέσω της νόμιμης ή της παράνομης οδού....

Οι συσκευες που θα παιρνουν media μεσα, θα θεωρουνται τοτε ξεπερασμένες, όπως θεωρούνται σήμερα τα κασσετόφωνα, ή εκείνες οι παλιές παιχνιδοκονσόλες που έπαιρναν μέσα Cartridges και δισκέτες....:grandpa:

Είτε μας αρέσει είτε οχι, αυτό είναι το μέλον ( και μαλιστα αρκετα κοντινό)...

φανταστείτε το χειρότερο, συλλέγοντας πληροφορίες για τις ταινίες που έχουμε παίξει στο μηχάνημα
να εμφανίζεται ξαφνικά στην οθόνη καμιά διαφήμιση ή μπανεράκι οδοντόπαστας, ισοτονικού ποτού, τσιγάρων, προφυλακτικών, σοκολάτας οτιδήποτε...

Κάποτε σε δισκάκι της εφημερίδας ΘΕΜΑ, νομίζω ήταν το Lord Of The Rings: The Two Towers στην μέση της ταινίας έπαιξαν διαφήμιση του χορηγού, μου το είχε πει ένας γνωστός μου που είχε αγοράσει την εφημερίδα και μετά έκανε το δισκάκι χίλια κομμάτια...

Σωστός ο γνωστός σου. Εγω πάντως που εχω ps3 το εχω εκτός δικτύου, και το κανονικό player το denon δεν είναι profile2 .!!!