BD player-recorder με σκληρό δίσκο;

manosm

Established Member
25 April 2007
173
Ηράκλειο Κρήτης
Καλησπέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι για κάποιο BD player-recorder με σκληρό δίσκο κυρίως για να γράφω προγράμματα της Nova σε HD ή SD. Digest στην Κρήτη δεν...

1)Γίνεται;
2)Αυτά τα μηχανήματα γράφουν κ σε δίσκο BD;
3)μπορώ να μεταφέρω τις εγγραφές εκτός player;

Είδα πχ αυτό της Samsung. http://www.skroutz.gr/s/441034/Samsung-BD-E8300.html
Tι λέτε;

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλα δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με BD player-recorder..

Μάνο γειά χαρά φίλε και καλή χρονιά!

Εχε το νου σου γιατί τα κονσουμεράδικα με HDD έχω την εντύπωση πως δεν έχουν δυνατότητα να εξάγεις το αρχείο για επεξεργασία, παρά μόνο ότι κάνει το ίδιο το player, μάλιστα χρησιμοποιούν δικά τους φορμά εγγραφής. Νομίζω πως ένα PVR είναι καλύτερη λύση και απείρως πιο φθηνή για την δουλειά που θέλεις. Επίσης έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει ακόμα κάποιο που να γράφει σε δισκάκι BD τηλεοπτικό σήμα με...γήϊνες τιμές.

Μάνο γειά χαρά φίλε και καλή χρονιά!

Εχε το νου σου γιατί τα κονσουμεράδικα με HDD έχω την εντύπωση πως δεν έχουν δυνατότητα να εξάγεις το αρχείο για επεξεργασία, παρά μόνο ότι κάνει το ίδιο το player, μάλιστα χρησιμοποιούν δικά τους φορμά εγγραφής. Νομίζω πως ένα PVR είναι καλύτερη λύση και απείρως πιο φθηνή για την δουλειά που θέλεις. Επίσης έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει ακόμα κάποιο που να γράφει σε δισκάκι BD τηλεοπτικό σήμα με...γήϊνες τιμές.

Γεια σου δάσκαλε!! Καλή Χρονιά με υγεία!!!

Ξερεις καποιο συγκεκριμενο PVR; Εχεις δουλέψει κανένα;

Φίλε δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο PVR ή NOVA, έχει δορυφορικό δέκτη η τηλεόραση στο playroom και βάζω σκληρό δίσκο εξωτερικό επάνω και γράφω αυτό που θέλω από τα ελεύθερα που πιάνει. Το αρχείο που μου δίνει έχει κατάληξη .dvr αλλά δεν παίζει παντού, οπότε το περνάω από το προγραμματάκι MPEG2repair που τα αναγνωρίζει, στον υπολογιστή και το κάνω mkv οπότε μπορώ να το επεξεργαστώ και να παίξει οπουδήποτε μετά.
Ίσως κάποιος άλλος συμφορουμίτης να σε κατατοπίσει καλύτερα με κάποιο stand alone μηχάνημα.

Καλησπέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι για κάποιο BD player-recorder με σκληρό δίσκο κυρίως για να γράφω προγράμματα της Nova σε HD ή SD. Digest στην Κρήτη δεν.....

Εγγραφές από την πλατφόρμα της Nova γίνονται μόνο με τον Pace PVR 865 που δίνει η εταιρεία. Και δεν μπορείς να τις μεταφέρεις, παρά να τις βλέπεις μόνο μέσω του δέκτη και για όσο είσαι συνδρομητής.

Αν διακόψεις την συνδρομή, δεν θα μπορείς ούτε να δεις όσες εγγραφές έχεις κάνει.

Εγγραφές από την πλατφόρμα της Nova γίνονται μόνο με τον Pace PVR 865 που δίνει η εταιρεία. Και δεν μπορείς να τις μεταφέρεις, παρά να τις βλέπεις μόνο μέσω του δέκτη και για όσο είσαι συνδρομητής.

Αν διακόψεις την συνδρομή, δεν θα μπορείς ούτε να δεις όσες εγγραφές έχεις κάνει.

Καταπληκτικά... :( Ευχαριστώ φίλε μου!

Δεν μπορείς να βάλεις το recorder στην αναλογική έξοδο του δέκτη; Το έχω δοκιμάσει σε ένα DVD-R της Pioneer. Φυσικά πρέπει να έχεις γυρισμένο το Pioneer στο line-in κι όχι σε κανάλι, αλλά δουλεύει.

Και BD-recorder με σκληρό... στο 500άρικο για το καλημέρα (και χωρίς αναλογικό δέκτη, μόνο MPEG-4).