Beats by Dr.Dre Solo HD

Προσωπικά και τα δυο ουλτρασον που ακουσα του Paul και του optimus τα βρηκα πολύ bass heavy για τα γουστα μου και οχι τόσο ταιριαστά στις μουσικές που ακουω (sorry guys) αλλά μάλλον ειναι ιδανικά για την μουσική που τα θες...

Επίσης ενα on-ear ακουστικό που χρησιμοποιουν πολλοι dj's και θεωρείται πολύ καλό για αυτες τις μουσικές ειναι το Sen HD25 1-II (στον Τομαν τωρα βλεπω ενα HD25 C-II που δειχνει εντελώς ιδιο) κάπου στα χρηματα που ψαχνεις και μάλιστα πολύ πιο φορητό απο ολλά τα παρaπάνω ... τα έχει ο αδελφός μου και πέραν ενος μικρου roll-off ή έλλειψη αέρα να το πω; που θεωρώ πως εχουν στα υψηλά παιζουν εξαιρετικά... με ωραιότατο σωμα και χαμηλό ταχυ και ογκώδες με την καλή εννοια, ασε που το χαρακτηριστικό αυτό (το roll-off) ισως να ειναι αυτό που τα κάνει τόσο "πετυχημένα" για τις εν λόγω μουσικές που πολλές φορες μπορει να εχουν πολύ "hot" υψηλά...

Παρ' όλα αυτά δεν θα παρέλειπα να ακουσω τα 550....

Παντως και τα shure srh 840 που εχω,τα βρισκω λιγο φουσκωμενα καπου προς τη χαμηλη περιοχη σε καποιες συχνοτητες,λιγο πιο γεματα και "παχια" απ'οτι θα ηθελα.Αλλα κατα τ'αλλα μ'αρεσουν οπως αποδιδουν γενικα,σαν ποιοτητα ηχου.Νομιζω οτι καποιος που ψαχνει ηχο γεματο αλλα και με σωστα στοιχεια και καλη ποιοτητα,μπορει και να του αρεσουν.