Beetlejuice Beetlejuice

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    6

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά
FC8ead42nJXAbw2MvNpzWTPJUx.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον

Πρωταγωνιστούν: Γουινόνα Ράιντερ, Μάικλ Κίτον, Τζένα Ορτέγκα, Γουίλεμ Νταφόε, Μόνικα Μπελούτσι

Διάρκεια ταινίας: 104' λεπτά

Σινεμά: 5 Σεπτεμβρίου 2024

Imdb

Υπόθεση:
"Μετά από μια απρόσμενη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους
στο Winter River. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Beetlejuice, η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστατική έφηβη
κόρη της, Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος η πύλη προς τη
Afterlife. Με προβλήματα που δημιουργούνται και στις δύο σφαίρες, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει το
όνομα του Beetlejuice τρεις φορές και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης | Official Trailer 2
Tanweer

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης (Beetlejuice Beetlejuice) | Official Trailer 2
Tanweer

Πολύ ωραία πέρασε η ώρα, ο Κιτον τα σπάει, μακάρι να ήταν λίγο μεγαλύτερη με τις πλάκες του Beetlejuice.

Προσωπικα παρολο που εχω λατρεψει οτιδηποτε εχει κανει ο Μπαρτον (εκτος απο το Charlie and the Chocolate Factory ) ουτε η πρωτη ταινια δεν ηταν του γουστου μου.

Αλλα μιας και παιζει και η αγαπημενη του νεα μουσα ποιος ειμαι εγω να την αρνηθω ? :LOL:

Τίμιο sequel, με αρκετές επαναλήψεις, αλλά με καλή τεχνική. Δεν αισθάνεσαι ότι βλέπεις μια από τα ίδια. Έχει και αρκετά καλό σενάριο. Ο μικρός είδε το 1ο που του άρεσε πολύ και μετά είδαμε και το 2ο, που του άρεσε σχεδόν το ίδιο. Φυσικά ο Keaton σαν Beetlejuice (ή Betelgeuse) είναι απολαυστικός ακόμα μια φορά. Γενικά καλοί όλοι οι ηθοποιοί. Το μόνο ψεγάδι η Ortega για μένα. Την βρήκα λίγο εκτός τόπου και χρόνου.

Eγω και την παλια ταινια παντως δεν την πολυγουσταρα ως στορυ.

Μαλλον ηταν και η μονη ταινια της πρωτης σπουδαιας περιοδου του Μπαρτον που δεν μου εκανε (δεν ηταν θεμα σκηνοθετη παντως, απλα βρηκα το θεμα βαρετοτατο)

Αυτη λενε οτι ειναι καλυτερη αλλα μονον αν την πετυχω σε καμια τιβι.....μιας και μια απο τα ιδια ειναι η ιστορια.

Χαζομαρουλα αλλά λίγο η αισθητική, λίγο η εικόνα / ήχος, βλεπόταν…