beggin' και κλάαααμα η κυρία...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
και ο κύριος...

δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά εδώ μας έχουν κάνει τουυτ με δυό τραγουδάρες:rifle::HTEHEH56: το ένα το φρικαλέο beggin του Φράνκι Βάλι (καλή του ώρα) υποτίθεται, μιά αηδία κάτσε καλά, από εκείνα τα όσο απαίσια είναι τόσο πιό πολύ πιάνουν.
Αλλά και άλλο ένα όπου μιά κλαίει και οδύρεται "να μη φύγει ο καλός της"
Και μιλάμε γιά πολύ κλάμα, η καψερή, την πόνεσε η ψυχή μου (είναι και χαιεντ αυτή).
Σέρνεται, οδύρεται, παρακαλάει, φιλάει πόδια, κάποιοι χτυπάνε παλαμάκια και ΑΥΤΟΣ ο άκαρδος ντιπ. Φεύγει....

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, μουσικά, how low can we get...?:damnyou:

Κι εδώ τα ίδια, μόνο που το κομάτι είναι ύμνος Δημήτρη, άσχετα αν προσπαθούν τα ραδιόφωνα να το χώσουν στο μυαλό όλων, κάνοντάς το τσίχλα (για μένα πάντα...άντε και του Τζίμη που το'χει από τους Timebox)

...σας το'βαλα και στην έκθεση απο Shocking Blue!

το beggin απο Franki Valli ειναι κομματαρα αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι το παιζουν συνεχως τα ραδιοφωνα αυτες τις ημερες.:huh2:

Ok, ο στίχος είναι κάπως.. χμ! Πολλά καλά κομάτια μιλάνε για μπαρμπούτσαλα έτσι κι αλλιώς. :music-smiley-006:
Θυμάμαι παλιά ένα τεράααααστιο θέμα που είχε ανοιχτεί αναφορικά με το κατά ποσο ο στίχος κάνει το κομάτι, το κομάτι το στίχο ή ποίηση και μελωδία λειτουργούν ανεξαρτητοποιημένα μέσα στη ροή της σύνθεσης. Αν δεν κάνω λάθος το thread είχε κάνει μεγαλύτερα νούμερα κι από το Bluesky (το παλιό).

Απάντηση: Re: beggin' και κλάαααμα η κυρία...

Ok, ο στίχος είναι κάπως.. χμ! Πολλά καλά κομάτια μιλάνε για μπαρμπούτσαλα έτσι κι αλλιώς. :music-smiley-006:
Θυμάμαι παλιά ένα τεράααααστιο θέμα που είχε ανοιχτεί αναφορικά με το κατά ποσο ο στίχος κάνει το κομάτι, το κομάτι το στίχο ή ποίηση και μελωδία λειτουργούν ανεξαρτητοποιημένα μέσα στη ροή της σύνθεσης. Αν δεν κάνω λάθος το thread είχε κάνει μεγαλύτερα νούμερα κι από το Bluesky (το παλιό).

say a little prayer-Aritha. Κομματαρα με μαπα στιχο!

το ένα το φρικαλέο beggin του Φράνκι Βάλι ...?:damnyou:

Και δω ..και δω...
Μονο που (οπως καταλαβες) εμενα μου αρεσει!!!!!

Ασε δε που εχω κολλησει και με Puressence (dont know any better) οπως επισης και με καποια Lene Marlin (avalon).

Τελικα τιποτα δεν εχω μαθει απο σας ,μεχρι στιγμης τουλαχιστον:flipout::flipout:

Καταλαβαίνω τον "πόνο" σου.Τα ίδια έχω πάθει και εγώ με δύο τραγούδια που με κυνηγούν παντού...το Umbrella της Rihanna(και όπως ξέρεις εγώ δεν έχω κόρη ακόμα) αλλά και με μια άθλια rnb version του eye of the tiger.Ευτυχώς τον τελευταίο μήνα παρατηρώ μια ελαφρά πτώση.Οπως καταλαβαίνεις τα έχω σιχαθεί πλήρως.

Αυτή που λες οτι κλαίει και οδύρεται μάλλον είναι η Ayo.Εδώ την φάγαμε στην μάπα τον περσινό χειμώνα....down on my knees το κομμάτι.Την είχε δει πολύ εναλλακτική neosoul φωνή αλλά μιλάμε οτι κάποιος πρέπει να της μάθει σε πιο σημείο η βραχνάδα και το τσίριγμα σταματούν να αποτελούν φωνητικές ικανότητες και γίνονται απλώς βραχνάδα και τσίριγμα

Το beggin απο τους Shocking Blue το άκουσα στην έκθεση απο mr Mouk.και το έχω κολλήσει στην παρέα μου σε αυτήν την εκτέλεση.Την εκτέλεση των Timebox δεν την έχω ακούσει ακόμα....Κολλάει δε πολύ ωραία(δοκιμάστε το) με το down in mexico των Coasters, και το chick habbit

Καταλαβαίνω τον "πόνο" σου.Τα ίδια έχω πάθει και εγώ με δύο τραγούδια που με κυνηγούν παντού...το Umbrella της Rihanna(και όπως ξέρεις εγώ δεν έχω κόρη ακόμα) αλλά και με μια άθλια rnb version του eye of the tiger.Ευτυχώς τον τελευταίο μήνα παρατηρώ μια ελαφρά πτώση.Οπως καταλαβαίνεις τα έχω σιχαθεί πλήρως.

Αυτή που λες οτι κλαίει και οδύρεται μάλλον είναι η Ayo.Εδώ την φάγαμε στην μάπα τον περσινό χειμώνα....down on my knees το κομμάτι.Την είχε δει πολύ εναλλακτική neosoul φωνή αλλά μιλάμε οτι κάποιος πρέπει να της μάθει σε πιο σημείο η βραχνάδα και το τσίριγμα σταματούν να αποτελούν φωνητικές ικανότητες και γίνονται απλώς βραχνάδα και τσίριγμα

Το beggin απο τους Shocking Blue το άκουσα στην έκθεση απο mr Mouk.και το έχω κολλήσει στην παρέα μου σε αυτήν την εκτέλεση.Την εκτέλεση των Timebox δεν την έχω ακούσει ακόμα....Κολλάει δε πολύ ωραία(δοκιμάστε το) με το down in mexico των Coasters, και το chick habbit

παίδες βασικά
respect γιά τους shocking.... ΙΣΤΟΡΙΑ...

τώρα γιά τα άλλα

ο φρανκι φρίκη
η άλλη η κλαψωτή.... άστα να πάνε.

Αλλά και τώρα που διάβασα και θυμήθηκα....

όλοι οι ΑΣΧΕΤΟΙ παραγωγοί (τρομάρα στην παραγωγή τους) μάθανε την καραμέλα r n' b....

ό,τι και να παίξουν, από ροκ, σόουλ, ραπ, ντίσκο......r n'b είναι....:HTEHETH63::smash::smash:

Οι Ντάλτον χορεύουν... :flipout: