backousis Supreme Member 18 June 2006 3,482 Ηρακλειο 27 July 2006 #1 πωλειται ενεργο κροσοβερ 2/3 δρομων stereo 4 δρομων mono. τιμη 100 ευρω.
backousis Supreme Member 18 June 2006 3,482 Ηρακλειο 30 July 2006 #2 μπορη να παιξη με ηχεια + sub. ο λογος που το δινω ειναι για να παρω το ψηφιακο της behringer.
Κακαλιός Στέργιος Supreme Member 17 June 2006 8,849 Λητή Θεσσαλονίκης 30 July 2006 #3 Απάντηση: Re: behringer super x pro cx 3400 backousis said: μπορη να παιξη με ηχεια + sub. ο λογος που το δινω ειναι για να παρω το ψηφιακο της behringer. Click to expand... Παρδών που ρωτνάω ρε φιλαράκ: έχεις βρει πουθενά το DCX σε μαγαζί? Καινούργιο? Όταν ρώτησα στο Στόλλα ο υπεύθυνος ξενούσε για κανα πεντάλεπτο... :violent-smiley-030:
Απάντηση: Re: behringer super x pro cx 3400 backousis said: μπορη να παιξη με ηχεια + sub. ο λογος που το δινω ειναι για να παρω το ψηφιακο της behringer. Click to expand... Παρδών που ρωτνάω ρε φιλαράκ: έχεις βρει πουθενά το DCX σε μαγαζί? Καινούργιο? Όταν ρώτησα στο Στόλλα ο υπεύθυνος ξενούσε για κανα πεντάλεπτο... :violent-smiley-030:
backousis Supreme Member 18 June 2006 3,482 Ηρακλειο 30 July 2006 #4 Re: Απάντηση: Re: behringer super x pro cx 3400 Κακαλιός Στέργιος said: Παρδών που ρωτνάω ρε φιλαράκ: έχεις βρει πουθενά το DCX σε μαγαζί? Καινούργιο? Όταν ρώτησα στο Στόλλα ο υπεύθυνος ξενούσε για κανα πεντάλεπτο... :violent-smiley-030: Click to expand... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα. δηλαδη και στο dcx εχουν ελειψη; παντως αν δεν βρω στο ebay κυκλοφορουν πολλα καινουργια.
Re: Απάντηση: Re: behringer super x pro cx 3400 Κακαλιός Στέργιος said: Παρδών που ρωτνάω ρε φιλαράκ: έχεις βρει πουθενά το DCX σε μαγαζί? Καινούργιο? Όταν ρώτησα στο Στόλλα ο υπεύθυνος ξενούσε για κανα πεντάλεπτο... :violent-smiley-030: Click to expand... η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα. δηλαδη και στο dcx εχουν ελειψη; παντως αν δεν βρω στο ebay κυκλοφορουν πολλα καινουργια.
Κακαλιός Στέργιος Supreme Member 17 June 2006 8,849 Λητή Θεσσαλονίκης 30 July 2006 #5 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: behringer super x pro cx 3400 backousis said: η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα. δηλαδη και στο dcx εχουν ελειψη; παντως αν δεν βρω στο ebay κυκλοφορουν πολλα καινουργια. Click to expand... παρδών: γελούσε εννοούσα, αλλά ήταν...αργά! Ναι, μου είπε ο υπάλληλος στον Στόλλα ότι είναι το πιο δυσεύρετο κομμάτι πλέον. Στο ebay όλο και κάτι θα βρεθεί. Πάντως προετοιμάσου για πολλέεεεεες ρυθμίσεις και πολλύυυυυυυυ διάβασμα!
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: behringer super x pro cx 3400 backousis said: η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα. δηλαδη και στο dcx εχουν ελειψη; παντως αν δεν βρω στο ebay κυκλοφορουν πολλα καινουργια. Click to expand... παρδών: γελούσε εννοούσα, αλλά ήταν...αργά! Ναι, μου είπε ο υπάλληλος στον Στόλλα ότι είναι το πιο δυσεύρετο κομμάτι πλέον. Στο ebay όλο και κάτι θα βρεθεί. Πάντως προετοιμάσου για πολλέεεεεες ρυθμίσεις και πολλύυυυυυυυ διάβασμα!
backousis Supreme Member 18 June 2006 3,482 Ηρακλειο 30 July 2006 #6 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: behringer super x pro cx 3400 Κακαλιός Στέργιος said: παρδών: γελούσε εννοούσα, αλλά ήταν...αργά! Ναι, μου είπε ο υπάλληλος στον Στόλλα ότι είναι το πιο δυσεύρετο κομμάτι πλέον. Στο ebay όλο και κάτι θα βρεθεί. Πάντως προετοιμάσου για πολλέεεεεες ρυθμίσεις και πολλύυυυυυυυ διάβασμα! Click to expand... κσλα εχω ριξη το διαβασμα της αρκουδας. μαλλον βρηκα παιχνιδι για τα επομενα 1-2 χρονια.:violent-smiley-030:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: behringer super x pro cx 3400 Κακαλιός Στέργιος said: παρδών: γελούσε εννοούσα, αλλά ήταν...αργά! Ναι, μου είπε ο υπάλληλος στον Στόλλα ότι είναι το πιο δυσεύρετο κομμάτι πλέον. Στο ebay όλο και κάτι θα βρεθεί. Πάντως προετοιμάσου για πολλέεεεεες ρυθμίσεις και πολλύυυυυυυυ διάβασμα! Click to expand... κσλα εχω ριξη το διαβασμα της αρκουδας. μαλλον βρηκα παιχνιδι για τα επομενα 1-2 χρονια.:violent-smiley-030: