Belkin F5D4074CR Powerline Ethernet Adapter Kit (200Mbps)

Status
Not open for further replies.
Γενικώς απο ταχύτητες τι πιάνουν;
Τα έχεις δοκιμάσει σε τριφασικό;
Αυτό με την ανάκληση το έχεις διαβάσει;
Είναι στην παρτίδα της ανάκλησης;

Απάντηση: Re: Belkin F5D4074CR Powerline Ethernet Adapter Kit (200Mbps)

Γενικώς απο ταχύτητες τι πιάνουν;
Τα έχεις δοκιμάσει σε τριφασικό;
Αυτό με την ανάκληση το έχεις διαβάσει;
Είναι στην παρτίδα της ανάκλησης;

η ανάκληση δεν τα αφορά. σε τριφασικό τα είχα, όπως και τα gigabit - ίδιας εταιρείας - που έχω τώρα. βίντεο streaming χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. δεν έχω μετρήσει την ταχύτητά τους παρά μόνο πρακτικά.

Re: Απάντηση: Re: Belkin F5D4074CR Powerline Ethernet Adapter Kit (200Mbps)

η ανάκληση δεν τα αφορά. σε τριφασικό τα είχα, όπως και τα gigabit - ίδιας εταιρείας - που έχω τώρα. βίντεο streaming χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. δεν έχω μετρήσει την ταχύτητά τους παρά μόνο πρακτικά.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όταν λες "βίντεο streaming χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα" εννοεις σε High Definition ή και σε απλά (SD) videos?
Βασικά τα θέλω για video streaming αλλά σε standard definition. Θα τα βγάλουν πέρα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Belkin F5D4074CR Powerline Ethernet Adapter Kit (200Mbps)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όταν λες "βίντεο streaming χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα" εννοεις σε High Definition ή και σε απλά (SD) videos?
Βασικά τα θέλω για video streaming αλλά σε standard definition. Θα τα βγάλουν πέρα;

αρχεία avi χωρίς κανένα πρόβλημα, mkv 720p με κολληματάκια - όχι πάντα, mkv 1080p πιο δύσκολα - αλλά πάνω στο ένα είχα συνδεδεμένο ένα υπολογιστή, την τηλεόραση, ένα blueray κι ένα media player ταυτόχρονα - εννοείται σε switch.

Status
Not open for further replies.