Benq 620p βοήθεια!

pioneer696

New member
17 November 2007
12
Καλησπέρα σε όλους, έχω τον Benq 620p και δυστυχώς δεν έχει άλλη θύρα εισόδου εκτός από VGA ( για να υποστηρίξω σήμα με υψηλη ανάλυση ). Στα χαρακτηριστικά λέει ότι δέχετε σήματα 480p,576p,720p,1080i.Υπάρχει τρόπος να του περάσω τέτοι σήμα από DVD με προυπόθεση ότι αυτό δεν βγάζει DVI? Υπάρχει ειδικό καλώδιο SXGA ή είναι το γνωστό μας VGA?

Ότι κι αν υποστηρίζει το προβολέας στα χαρτιά ουσιαστικά το κατεβάζει στο panel του οπότε είναι άσκοπό να του δώσεις μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή του panel που φοράει. . δίνοντας του πχ σήμα 1080i η εικόνα σου θα χαλάσει αφού ο επεξεργαστής του προβολέα θα την κατεβάσει ξανά και η μετατροπές αυτές αλλοιώνουν .
Στην περίπτωση σου την καλύτερη εικόνα θα την πάρεις μ ένα PC και δίνοντας απ την VGA την ανάλυση που σου ζήτα ο προβολέας . Την ανάλυση αυτή μπορείς να την ορίσεις μέσο του poewrstrip

Τίι είνα το powerstrip?? Για να είμαι ειλικρινής το ακούω για πρώτη φορά. Το ξέρω ότι θα μου κατεβάσει το σήμα.Θέλω να το δοκιμάσω με 720p να δω τί απόδοση θα μου βγάλει.Έχω δει πάρα πολλές τηλεοράσεις πλάσμα να παίζουν καταπληκτικά με ένα καλό σήμα ενώ είναι 1024x768. Έχει μήπως κανείς δοκιμάσει να κάνει update το firmware του projector του?Ο Βenq αναφέρει ότι μπορεί να κάνει έλεγχο μέσα απο τη θύρα RS232.Δεν ξέρω αν εννοεί και update.Πάντως ψάχνοντα στο διαδίκτυο εντόπισα κάποια προγραμματάκια της εταιρίας που κάνουν update;Eχει υπόψιν του κανείς κάτι?Το έχει δοκιμάσει κανείς?