BenQ 7700 και ίριδα...

nsamar

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,915
Washington, DC
επειδή μετά από περίπου 1000 ώρες στη λάμπα ο αγαπημένος μου 7700 άλλαξε στόχο χρήσης και απο το σπίτι μετακόμισε σε seminar room οι αναγκεσ σε φωτεινότητα αυξήθηκαν. Ηθελα να ρωτησω τα μελη του φόρουμ εαν ξερουν καποια ρυθμιση που μπορώ να κάνω ώστε η ίριδά του να μένει ανοικτή. Να σημειώσω ότι λόγο της χρήσης του (παρουσιάσεις κλπ) δεν με απασχολή η σωστή απόδωση των χρομάτων αλλά η μεγάλη φωτεινότητα.
Any ideas?

1000 ωρες ???

Αλλαξε τη λαμπα και θα δεις τη φωτεινοτητα να αυξάνεται ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!

Και καλα που κρατησε τοσο πολυ... :drummer:

Ο 7700 δεν έχει ίριδα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις τη φωτεινότητά του είναι να γυρίσεις τη λάμπα στο high (αν δεν την έχεις ήδη γυρίσει) και να επιλέξεις κάποιο preset mode με πολύ φωτεινότητα, π.χ. το Family Room Mode.

Καλα το λογικο να αλλάξω λάμπα (που είναι απολύτως φυσιολογικό) για την ωρα δε το συζητάω λόγω κόστους. Απλά προσπαθώ να το τραινάρω όσο μπορώ. Μανώλη εχω ήδη γυρίσει τη λάμπα στο high και έχω ανοίξει τη φωτεινότητα στο τέρμα... Απλά το πόστ μπήκε μήπως υπήρχε άλλος τρόπος για να διορθώσω προσωρινά το πρόβλημα...

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες... έτσι όπως έχει η κατάσταση μάλλον θα κοιτάξω να του βγάλω τα μάτια μέχρι το Σεπτέμβρη οπότε βλέπουμε...
Έχετε τπτ να προτείνετε για νέα λάμπα ή να ρωτήσω κατευθείαν τη BSI?