BENQ _W_1100_FULL_HD

Status
Not open for further replies.

thankin

Supreme Member
17 April 2009
5,923
thessaloniki
Πωλείται ο γνωστός Benq w1100

attachment.php
[/IMG]

attachment.php
[/IMG]
attachment.php
[/IMG]

attachment.php
[/IMG]

O προβολέας είναι σε κατάσταση καινούργιου , με 120-130 περίπου ώρες , αγορασμένος πριν ακριβώς 1 χρόνο από Γερμανια. Φυσικά υπάρχουν όλα τα περελκομενα του και το κουτι του.
http://www.perfectimage.gr/2011/06/11/benq-w-1100-full-review/

790 ευρω

Απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι ο thankin στις συναλλαγές του είναι άψογος . Είχα αγοράσει πέρυσι τον Acer H5360 που πουλούσε ,και ότι μου είχε πει ,ίσχυε.
Του είχα καταθέσει τα χρήματα μπροστά (με λίγη επιφύλαξη ομολογώ γιατί ο άνθρωπος μου ήταν ,και είναι βέβαια ακόμη ,άγνωστος), αλλά μου έστειλε αμέσως τον προβολέα όπως μου είχε πει σε άριστη κατάσταση.

Συγνώμη που επενέβηκα αλλά ,πολύ θα ήθελα να το κάνει και κάποιος άλλος φίλος του φόρουμ και για μένα αν ήμουν έτοιμος να αγοράσω κάτι ,ώστε να μην έχω ενδιασμούς για να στείλω τα χρηματά μου! (Κάτι σαν τα αστέρια που έχουν οι πωλητές στο amazon ένα πράγμα).

Last edited:
Απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι ο thankin στις συναλλαγές του είναι άψογος . Είχα αγοράσει πέρυσι τον Acer H5360 που πουλούσε ,και ότι μου είχε πει ,ίσχυε.
Του είχα καταθέσει τα χρήματα μπροστά (με λίγη επιφύλαξη ομολογώ γιατί ο άνθρωπος μου ήταν ,και είναι βέβαια ακόμη ,άγνωστος), αλλά μου έστειλε αμέσως τον προβολέα όπως μου είχε πει σε άριστη κατάσταση.

Συγνώμη που επενέβηκα αλλά ,πολύ θα ήθελα να το κάνει και κάποιος άλλος φίλος του φόρουμ και για μένα αν ήμουν έτοιμος να αγοράσω κάτι ,ώστε να μην έχω ενδιασμούς για να στείλω τα χρηματά μου! (Κάτι σαν τα αστέρια που έχουν οι πωλητές στο amazon ένα πράγμα).

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια. Όντως το να αγοράζεις απο δεύτερο χέρι προκαλεί μια ανασφάλεια σου όλους, και τέτοια σχόλια βοηθούν, αν και ο χώρος του φόρουμ και η παρουσία των περισοτερων εδω μέσα αποτελεί μια δικλειδα ασφαλείας των συναλλαγών μας.

Σου εύχομαι καλη ανασταση.

εμενα ο Θανασης μου εστειλε πρωτα το σαμπγουφερ και μετα απο δυο ημερες του εβαλα τα λεφτα οπως του ειχα πει,και το σαμπ ειναι καινουργιο,καλη ανασταση Θαναση

Ο προβολεας αλλαξε χερια, εν μεσω καταιγιδας!!! Καλοθεατος Στάθη!!!

Καλη Ανασταση φιλε vazele...

Status
Not open for further replies.