benq pe 7700

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
210 ωρες προστατευεται απο ενα exact power και ενα lightspeed λειτουργει παντα με κλιματιστικο ιονιστη στους 18 c ρυθμισμενος απο τον ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ 3 φορες και ειναι αναβαθμισμενος τιμη 950 ευρο 6947420983

Για τα προβληματα λαμπας που εχουν ακουστει κατα περιοδους για τους 7700 ποια ειναι η αποψη σου?Αντιμετωπισες κανενα προβλημα πτωσης του φωτισμου της λαμπας?

αν και αναβαθμιζμενος προβλημα δεν ειχα πριν και μετα ισως λογω προστασιας. Για την πτωση φωτεινοτητας ο Μ Καστρουνης που τον ειχε δει στις 10-100-200 ωρες μπορει να πει τι ειδε by the way ο 7700 πουληθηκε

argi said:
Για την πτωση φωτεινοτητας ο Μ Καστρουνης που τον ειχε δει στις 10-100-200 ωρες μπορει να πει τι ειδε by the way ο 7700 πουληθηκε

Η πτώση φωτεινότητας ήταν σε λογικά επίπεδα. Ο προβολέας αυτός έχει να επιδείξει μια άριστη συμπεριφορά (περίεργο για 7700).
Πολλές φορές σε 7700, και όχι μόνο, έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα τρεμοπαίγματος όταν η λάμπα είναι στο eco ενώ με μια στιγμιαία αλλαγή απο eco σε full και ξανά πίσω το πρόβλημα αυτόι σταματά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said:
Η πτώση φωτεινότητας ήταν σε λογικά επίπεδα. Ο προβολέας αυτός έχει να επιδείξει μια άριστη συμπεριφορά (περίεργο για 7700).
Πολλές φορές σε 7700, και όχι μόνο, έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα τρεμοπαίγματος όταν η λάμπα είναι στο eco ενώ με μια στιγμιαία αλλαγή απο eco σε full και ξανά πίσω το πρόβλημα αυτόι σταματά.

Εμένα το ακριβώς αντίθετο μου παρουσίασε (δηλαδή το τρεμόπαιγμα ήταν στο full mode και όταν γυρνούσα στο eco και πάλι πίσω, σταματούσε). Αυτό έγινε για 20 περίπου μέρες, και μετά (εκεί που σκεφτόμουν να τον πάω στην αντιπροσωπεία) σταμάτησε ξαφνικά και τώρα δεν τρεμοπαίζει πια...

Συγνώμη για το :offtopic:

Εμένα έχει παίξει 450 ώρες και συνεχίζω χωρίς κανένα πρόβλημα.

400 ωρες χωρις προβλημα με αυτον αλλα εχω εχω κανει μια αντικατασταση