benq w1000 η EPSON TW-3500?????

Μανωλο

Senior Member
20 March 2010
535
Barcelona
καλημερα σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα βιντεοπροβολεα...διοτι δεν εχω καμια ιδεα διαβασα λιγα πραγματα και κατεληξα σε αυτα τα 2 μοντελα λογο value for money... συγκλινω περισσοτερο προς τον epson λογο του lens swift που σου δινει μεγαλυτερο ευρος ευκολιας οσον αφορα το κοματι της εγκαταστασης....για να ακουσουμε ομως και την γνωμη των ειδικων....

Κοιτα ο μπενκ αναλογικα με τα λεφτα που κανει σου δινει περισσότερα σε σχεση με τον επσον. Δλδ φυσικα ο επσον ειναι καλύτερος αλλα ειναι και σχεδον 50% ακριβότερος!

Απο 01/04/2010 εχω τον ερσον 3500.Δεν υπαρχει καλυτερο μηχανακι μεχρι τα2000ε οπως διαπιστωνει και οειδημων του χωρου κ.Καστρουνης στον ηχο Απριλιου 2010.Ομονος περιορισμος τα ματια μας και η πηγη μας.Εγγυηση - ευκολια τοποθετησης-ιδανικος για δωματια με φως μη ελενχομενο.Φορτομενος με νεα τεχνολογια d7c2 fine 12bitlcd driver xv colour 68billion χρωματα.Μην ξεχνας η επσον δημιουργει την τεχνολογια 3lcd για δλους τους αλλους.εκπληκτικο μαυρο,διαρκεια ζωης λαμπας,καλη outof the box εικονα και colour managment νεο χρωματικο φιλτρο,αψογη συγκλιση .Στα λιγα αρνητικα σε σχεση με τον ανταγωνισμοτων 2000ε η μειωμενη οξυτητα λογω ελλειψης SUPER RESOLUTION ,και μικροπροβληματα με την κινηση (60frames/second -2/2 pull down).value for money 1390e κατ εμε.

Απο 01/04/2010 εχω τον ερσον 3500.Δεν υπαρχει καλυτερο μηχανακι μεχρι τα2000ε οπως διαπιστωνει και οειδημων του χωρου κ.Καστρουνης στον ηχο Απριλιου 2010.Ομονος περιορισμος τα ματια μας και η πηγη μας.Εγγυηση - ευκολια τοποθετησης-ιδανικος για δωματια με φως μη ελενχομενο.Φορτομενος με νεα τεχνολογια d7c2 fine 12bitlcd driver xv colour 68billion χρωματα.Μην ξεχνας η επσον δημιουργει την τεχνολογια 3lcd για δλους τους αλλους.εκπληκτικο μαυρο,διαρκεια ζωης λαμπας,καλη outof the box εικονα και colour managment νεο χρωματικο φιλτρο,αψογη συγκλιση .Στα λιγα αρνητικα σε σχεση με τον ανταγωνισμοτων 2000ε η μειωμενη οξυτητα λογω ελλειψης SUPER RESOLUTION ,και μικροπροβληματα με την κινηση (60frames/second -2/2 pull down).value for money 1390e κατ εμε.

γιωργο ευχαριστω για τα στοιχεια που λες ποιο πανω και εγω επιρεασμενος απο τον ηχο κοιταω προς τον epson για μενα μεγαλο πλεονεκτημα η ευκολια εγκαταστασης συμφωνα και με τα υπολοιπα στοιχεια που διαθετει...αληθεια με τι οθονη τον δουλευεις?

γιωργο ευχαριστω για τα στοιχεια που λες ποιο πανω και εγω επιρεασμενος απο τον ηχο κοιταω προς τον epson για μενα μεγαλο πλεονεκτημα η ευκολια εγκαταστασης συμφωνα και με τα υπολοιπα στοιχεια που διαθετει...αληθεια με τι οθονη τον δουλευεις?
CINEDOMUS LIGRA 92: 16/9 Ηλεκτρικη mate white 1,1 gain στα 270,τωρα κανει 320(ΙΤΣΜΑΡΤ)

Μην ξεχνας η επσον δημιουργει την τεχνολογια 3lcd για δλους τους αλλους.εκπληκτικο μαυρο,διαρκεια ζωης λαμπας,καλη outof the box εικονα και colour managment νεο χρωματικο φιλτρο,αψογη συγκλιση .

Καλά τα λές φίλε μου...αλλά απλά να σου θυμίσω ότι LCD και μαύρο ειναι δυο πράγματα που ΠΟΤΕ δεν πάνε μαζί.

Καλά τα λές φίλε μου...αλλά απλά να σου θυμίσω ότι LCD και μαύρο ειναι δυο πράγματα που ΠΟΤΕ δεν πάνε μαζί.

Mια χαρα πανε ,απλα δεν βρισκονται στην κορυφη.
Καλυτερο μαυρο/αντιθεση εχει ο 3500 απο samsung a600/benqw1000/optoma hd20 ...

Mια χαρα πανε ,απλα δεν βρισκονται στην κορυφη.
Καλυτερο μαυρο/αντιθεση εχει ο 3500 απο samsung a600/benqw1000/optoma hd20 ...
Καλιμπραρισμενος απο τον κ.Καστρουνη τομαυρο/αντιθεση ειναι κατω μονο απο
τον μπενκ 6000.Σας προσκαλω στον χωρο μου να το διαπιστωσετε.Συνολικα η εικονα του 3500 θα σας εκπληξει αναπαντεχα σε συναρτηςη με τοκοστος χρησης και κτησης του.

Σοφη επιλογη.Αν αντεχεις επιπλεον 200ε στις 100 περ ωρες καλιμπραρισε τον.Ουσιαστικη μεταμορφωση
Καλιτερος απο τον 5000(ιδιος φακος-ανοργανο πανελ-προυγμενο συςτημα οδηγησης)καλιτεροος απο σονυ15(σε οπτικα-λαμπα-σοφτγουερ).Για μπλου-ρευ πανασονικ 60 -παιονιρ 320(φοβερο τσιπακι το ρεννεσας)η το νεο πανασονικ 85(ηχητικα αψογο,αντι τζιτερ και αλλα καλουδια).Απο 160-300ε

Καλιτερος απο τον 5000(ιδιος φακος-ανοργανο πανελ-προυγμενο συςτημα οδηγησης)καλιτεροος απο σονυ15(σε οπτικα-λαμπα-σοφτγουερ).Για μπλου-ρευ πανασονικ 60 -παιονιρ 320(φοβερο τσιπακι το ρεννεσας)η το νεο πανασονικ 85(ηχητικα αψογο,αντι τζιτερ και αλλα καλουδια).Απο 160-300ε
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ 694*******.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Last edited by a moderator:
Καλιτερος απο τον 5000(ιδιος φακος-ανοργανο πανελ-προυγμενο συςτημα οδηγησης)καλιτεροος απο σονυ15(σε οπτικα-λαμπα-σοφτγουερ).

τους έχεις δει να παίζουν μαζί και έβγαλες τα συγκεκριμένα συμπεράσματα?