BENQ-W1070 ,ONKYO TX-SR 876,PS3,HTPC ΜΕ ΝVIDIA GT 430 , ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ 3D, TO XAOΣ?

FINIX

AVClub Fanatic
22 November 2010
12,543
Στην θεση του 1070 αυτην την στιγμη ειναι ο epson tw700 και ολα ειναι μελι γαλα,hdmi απο το HTPC ,hdmi απο το PS3,hdmi απο το pace 831 στον ΟΝΚΥΟ και δυο hdmi εξοδοι, ενα προς TV 32' και ενα 15μετρο φθηνο της equip στον epson.
Εχω σκοπο να παρω αν οχι τωρα με το power by, αργοτερα τον benq w1070, και θελω να παιζω 3D απο PS3 και HTPC, και βεβαια να παιρνα ο ηχος απο τον ενισχυτη ο οποιος δεν υποστηριζει 3D.
Καταρχην να ρωτησω τα hdmi ιδιως το 15μετρο 5ετιας της equip πανε για φουντο?(δεν περνα το 3D μαλλον ε?).
Μια λυση που εχω σκεφτει και ειναι χαωδης ειναι,απο το ps3 hdmi σε σπλιτερ και απο το σπλιτερ ενα hdmi σε ενισχυτη για τον ηχο και αλλο ενα hdmi για εικονα,απο την gt 430 hdmi για εικονα και απο την dvi της καρτας γραφικων με ανταπτορα (απ οτι εχω διαβασει, αλλα δεν ξερω ποιος ειναι,ειναι απλος ανταπτορας dvi σε hdmi?) στον onkyo για τον ηχο.
Αλλα ετσι θα θελω 2 15μετρα hdmi να πηγαινουν στον προβολεα,αλλη λυση ειναι να βαλω αλλο ενα σπλιτερ απο τα δυο hdmi εικονας να φευγει ενα για τον προβολεα,χαος με καλωδια και σπλιτερ ,ασε που δεν ξερω με δυο σπλιτερ να παρεμβαλονται αν θα δω καν εικονα,υπαρχει αλλη λυση?

Last edited:
Καταρχάς, για τα καλώδια και το 3D, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και να δεις τι περνάει και τι όχι. Από 'κει και πέρα, υπάρχει μια λύση, αλλά, ''θυσιάζεται'' ο HD ήχος. Ένα σπλίτερ 2+2 για πισί και πλειστέισον και τον ήχο να συνδέεται πάνω στον Όνκυο με ομοαξονικό και οπτικό καλώδιο από τις δύο συσκευές.

Ευχαριστω Γιαννη, δεν θελω να θυσιασω τον HD ηχο,ισως να συνδεσω μονο το ps3 για 3D,υπαρχει περιπτωση λες να παιζει 3d και το παλιο hdmi?και να μας ταιζουν παραμυθι η εταιριες με το 1.4 κλπ? θα το δοκιμασω οταν με το καλο..ετσι δεν υπαρχει περιπτωση ομως να περνα και μεσα απο τον Ονκυο το 3D η επειδη λειτουργει ως σπλιτερ αλλαζουν τα πραγματα?

Καπου διαβασα οτι παιρνανε τα 3D games και 3D TV αλλα οχι τα 3d BR απο ενισχυτες με hdmi παλιοτερους που δεν υποστηριζουν 3D..