BENQ W1070 πρόβλημα με 3D

Ilzals

Senior Member
1 May 2014
447
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ είμαι κάτοχο benq w1070 και ΕΧΩ γυαλιά sainsonic το πρόβλημα ειναι ότι ενώ παίζει κανονικά 3d ταινίες απο ps3 όταν το συνδέω με nova και το βάζω στο κανάλι 3d της nova οι ταινίες 3d ρεμοπαίζουν ελάχιστα ξέρει κανείς τι φταίει;ΕΠΙΣΗΣ η σύνδεση του benq με ps3 k και με nova γίνεται με hdmi 1.3 η hdmi 1.4 καλώδιο για προβολή ταινιών 3d; Παντός στο ps3 με καλώδιο hdmi 1.3 δεν είχα κανένα πρόβλημα.Ακομα ΕΧΩ παρατηρήσει ότι ταινίες που κατεβάζω 3d ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ τω προτέρων για τις απαντήσεις σας

μόλις το δοκίμασα και γώ και όντως τρεμοπαίζει μόλις ενεργοποιήσεις την παράθεση απο το μενού του προβολέα. βεβαίως το φαινόμενο μειώνεται όταν βλέπεις με τα γυαλιά
μετά δοκίμασα στην τηλεόραση και δεν τρεμόπαιζε όπως στον προβολέα.
μου έκανε εντύπωση ότι με το που ενεργοποίησα την παράθεση στον προβολέα έβγαλε κάποιες γραμμες με χρώματα για λίγο και μετά έστρωσε μέν αλλά με το τρεμόπαιγμα που αναφέρεις και σύ. Σαν να μην πιάνει την σωστή ταχύτητα στα frames....

Δεν το είχες παρατηρήσει εσύ;εγώ απο τα πρώτα πράγματα που έκανα μόλις ΠΗΡΑ τον προβολέα ήταν να το δοκιμάσω και μάλιστα στο σκληρό δίσκο της nova ΕΧΩ πολλές αποθηκευμένες ταινίες 3d.Δυστηχως το κάνει σε όλες τις ταινίες και ειναι πραγματικά κουραστικό όντως όπως είπες με τα γυαλιά μειώνεται το φαινόμενο αλλα δεν παύει να υπαρχει.Ηταν μια καλή ευκαιρία να βλέπω ταινίες 3d απο το κανάλι της nova αλλα μάταια .Με ταινίες που ΕΧΩ στον υπολογιστή και blu ray 3d απο το ps3 δεν το κάνει αν και χρησιμοποιώ ακόμα hdmi 1.3.Τωρα αν κάποιος που έχει τον benq και nova μπορεί να δώσει λύση τι να πω μακάρι.Εγω νομίζω ότι κάτι γίνεται με τα frames όπως είπες