BENQ W6500 από Γαλλία

εκανα μια δοκιμαστικη αγορα και απο οτι ειδα δεν νομιζω να στελνουν ελλαδα .
παντως και το αλτερνειτ μια χαρα ειναι .
σημερα εκανα την αγορα και τωρα παζαρευω το φπα πριν κλεισω ταμειο (ενδοκοινωτικη συνναλαγη):D

Απιστευτη τιμη. Εδω εχει 800 -900 πανω! Βεβαια διπλα στην τιμη βλεπω ενα αστερακι το οποιο λεει: *Prix éco-participation inclus (montant affiché sur chaque fiche produit)

Τι σημαινει οικολογικη-συμμετοχη οεο;; :D

Και η εγγυηση του ''darty 2 ans'' μου φαινεται λιγο υποπτη.

Εγω εδω πηρα εγγυηση γνησια Benq 3 χρονια !

Απάντηση: Re: BENQ W6500 από Γαλλία

Απιστευτη τιμη. Εδω εχει 800 -900 πανω! Βεβαια διπλα στην τιμη βλεπω ενα αστερακι το οποιο λεει: *Prix éco-participation inclus (montant affiché sur chaque fiche produit)

Τι σημαινει οικολογικη-συμμετοχη οεο;; :D

Κάθε ηλεκτρική ηλεκτρονική συσκευή στην γαλλία συνοδεύεται + την τιμή πώλησης από ένα μικρό φόρο ανακύκλωσης, στην προκειμένη περίπτωση 0,90

Με αυτό τον τρόπο χρηματοδοτούν την αποσυρναμολόγηση των συσκευών σε διάφορα ειδικά κέντρα και κατά επέκταση την ανακύκλωση υλικών κτλ

ΟΧΙ δεν στέλνει Ελλάδα το darty..!

Αν θέλει κάποιος να τον βοηθήσω με κάποιο τρόπο εδώ στην γαλλία που είμαι είμαι βάλτε μια φωνή!

Νίκος

Last edited:
Απάντηση: Re: BENQ W6500 από Γαλλία

Και η εγγυηση του ''darty 2 ans'' μου φαινεται λιγο υποπτη.

Εγω εδω πηρα εγγυηση γνησια Benq 3 χρονια !

Aυτό με την εγγύηση μην σου φαίνεται παράξενο είναι μια καλά στημένη απάτη που έχουν στήσει όλοι οι μεγάλοι έμποροι στην Γαλλία, χαμηλώνουν λίγο τον χρόνο εγγύησης και ταυτόχρονα πουλάνε extra χρόνο εγγύηση τα 2 τα κάνουν 3 η 4 η 5 χρόνια με το αζημίωτο φυσικά και πολλές φορές εξωφρενικές επιβαρύνσεις!!!

προαιρετικά βεβαια...