Big (xz2) in Japan!

Δημήτρη εκπληκτική φωτογραφία από την περιήγηση στην όμορφη Ιαπωνία,αναρωτιέμαι αν θα είχες την δυνατότητα να φωτογραφισεις σε κλειστούς χώρους με μεγάλη μηχανή,πολύ καλά κάνεις και περιμένεις για την επόμενη επιλογή σου,πάντως κατά τα γραφόμενα από τούς έμπειρους στο φόρουμ καλό θα ήτανε να έχει σταθεροποίηση στο σώμα εάν πας σε σύστημα με εναλλαξιμους φακούς για να αξιοποιήσεις τούς μικρούς φακούς και αναδιπλωμενη οθόνη αφής,κάτι τέτοιο κατέληξα να ζητάω καί εγώ μετά από πολλές δοκιμές με τις μεγαλύτερες μιας και μένουν στο σπίτι στις περισσότερεςτων περιπτώσεων και φοβιζουν τον κόσμο με το πού τις βλέπουν...συνεχισε έτσι το νήμα που έχει πολύ ενδιαφέρον.Ευχές για τα καλύτερα.

Σε ευχαριστω πολυ, καποια στιγμη θα τις ξαναπιασω και θα ξαναβαλω, υπαρχει αρκετο υλικο ακομη.

Σχετικα με την επομενη μηχανη μου, δεν εχω καταληξει ακομη. Το σιγουρο ειναι πως θα ειναι μικρη, με σταθεροποιηση και σπαστη οθονη (μου αρκει, δε θελω απαραιτητα evf). Μετα απο χιλιαδες ληψεις στο εξωτερικο και στην Ελλαδα ουτε μια φορα δεν εχω νιωσει καποιος να με κοιταζει περιεργα που τον φωτογράφισα με την xz2. Ειναι αλλο ενα πλεονεκτημα των μικρων, αλλα για μενα το κυριο πλεονεκτημα τους ειναι η φορητοτητα, μιας και δε χρειαζομαι κατι επιπλεον απο το μικρο μου τσαντακι για την μεταφορα. Κοιταζω/αναμενω τις nikon dl και canon Gx, και γενικοτερα ο,τι αλλο μικρο υπαρχει στην αγορα.

Πρόσφατα ανακάλυψα το νήμα και απόλαυσα τις φωτογραφίες και τα σχόλια που τις συνοδεύουν.
Ενα μεγάλο μπράβο :SFGSFGSF: για την παρουσίαση και τις καλύτερες ευχές μου για πολλά ακόμη υπέροχα ταξίδια..! -bye-

Πρόσφατα ανακάλυψα το νήμα και απόλαυσα τις φωτογραφίες και τα σχόλια που τις συνοδεύουν.
Ενα μεγάλο μπράβο :SFGSFGSF: για την παρουσίαση και τις καλύτερες ευχές μου για πολλά ακόμη υπέροχα ταξίδια..! -bye-

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Traveling is the only thing you buy that makes you richer.

Καλα ταξιδια σε ολους μας!