Βιντεοκάμερα Sony HDR PJ530E

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
37,024
Βριλήσσια
Εχω αφησει εδω και λιγα χρονια τις βιντεοκαμερες αλλα θελω να αγορασω μια ερασιτεχνικη που να ενσωματωνει τα εξης 3 βασικα χαρακτηριστικα.

Να ειναι αληθινη fullHD
Nα μπορει να τραβα και σε MP4 ταυτοχρονα με το HD αλλα και ξεχωριστα.
Nα εχει ευρυγωνιο φακο (κατω απο 30μμ)

Εχω βρει την παρακατω που νομιζω οτι με ικανοποιει πληρως, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει αντιστοιχη, τουλαχιστον στα παραπανω χαρακτηριστικα που αναφερω.

http://www.sony.gr/electronics/videokameres-handycam/hdr-pj530e

de72fadee63ae8b0eb898ab06dc5674a

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

δεν μπορώ να συνεισφέρω πολύ στον τομέα βιντεοκάμερα αλλά να πω δύο πράγματα:
1) στην εν λόγω κάμερα πιθανόν να χρεώνεσαι παραπάνω λόγω κάποιων έξτρα όπως ο ενσωματωμένος προβολέας.
2) το θέμα της ταυτόχρονης εγγραφής δεν ξέρω αν προσθέτει πολύ αξία και δικαιολογεί τα λεφτά του. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό πολύ και εξαρτάται από τι έχεις εσύ στο μυαλό σου. Απλά να τονίσω ότι πλέον και οι πιο απλοί converters και freeware video editors με απλό τρόπο μπορούν να σου μετατρέψουν τα αρχεία που επιλέξεις από AVCHD (.MTS αρχεία) σε MP4.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Σωστα αναρωτιεσαι για τα χαρακτηριστικα. Η βιντεοκαμερα θα χρησιμοποιηθει και για επαγγελματικους λογους. (Εργοστασια, ναυπηγεια, επισκευες κλπ.)
Ο ενσωματωμενος προβολεας δεν ειναι απαραιτητος αλλα ισως να μου χρειαστει. Η εγγραφη σε mp4 επιτρεπει την αμεση αποστολη video που μπορει να το δει ο ληπτης ευκολα, λογω φορματ και μεγεθους.