Βιντεοκασέτα καθαρισμου κεφαλής

nikS68

Senior Member
26 February 2007
633
Γεια σας,
μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω βιντεοκασέτα καθαρισμου των κεφαλών του βίντεο?
Μένω Ανω Λιόσια και από το skroutz το πιο κοντινό που βλέπω είναι στον Πειραιά.
Σημ. Ή αν έχει κανείς συμφορουμίτης που να μένει σχετικά κοντά να μου δανείσει (ή ακόμη να φέρω το βίντεο από το σπίτι του και να το καθαρίσουμε)

Μην περιμένεις θεαματικές βελτιώσεις αν το video είναι παλαιό. Καλύτερα να το πας σε κάποιον τεχνικό και να στο κάνει καινούργιο. Υπάρχουν δυο από όσο γνωρίζω μέσα στο φόρουμ (jpaudio - vintage service) τεχνικοί που επισκευάζουν (κι όχι μόνο) που κάνουν "παπάδες"

Last edited:
Το βίντεο το δανείστηκα από ένα φίλο.
Μου είπε ότι έχει παίξει μερικές ώρες μόνο.
Πραγματικά, στην αρχή ξεκίνησα να αντιγράφω τις κασέτες μια χαρά.
Μετά, από τη μια στιγμή στην άλλη, μου εμφάνιζε μόνο θόρυβο (και λίγο εικόνα). Όταν λέω από τη μια στιγμή στην άλλη, το εννοώ.
Βγάζω τη μια κασέτα η οποία έχει αντιγραφτεί σωστά και βάζω την άλλη.
Μετά, όσες κασέτες και να έβαλα, έπαιζαν με θόρυβο. Το δοκίμασα και στην tv, τα ίδια.:furious3:

Mπορεί απλώς να έκατσε κανένα σκουπιδάκι από κάποια κασέτα πάνω στις κεφαλές. Δοκίμασε λίγο την ώρα που παίζει (με κάποια κασέτα που δεν σε ενδιαφέρει), μπρος-πίσω στο γρήγορο για μερικά δευτερόλεπτα και μάλλον θα φύγει...

Το έκανα το μπρος-πίσω αλλά τίποτα. Έχει μουλαρώσει.
Θα πρέπει να το πάω σε κανέναν τεχνικό μου φαίνεται

καλημερα

μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να επιδιορθωσεις βιντεοκασετα που η εικονα της οταν παιζει στο βιντεο αναπηδα....ανοιξα το προστατευτικο καλυμα της ταινιας και διαπιστωσα οτι μπροστα και ολο κατα μηκος της εχει μικρα δοντακια λες και ειναι φαγωμενη-μασημενη αλλα στο ελαχιστο....ενδιαφερομαι να την αντιγραψω σε DVD αλλα δεν αναπαραγεται σωστα...

καμια ιδεα?
ευχαριστω