devilako δες το msn σου.ο crt δεν κανει για εσενα.δυσκολια τοποθετησης μεγαλος ογκος και βαρος,πρεπει να ρυθμιζεται ανα διαστηματα.παρε εναν φθηνο 720p προβολεα συνδεσε το ps3 με hdmi και καθαρισες.
Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τους crt βιντεοπροβολείς.
Εκτός απο τον όγκο και άντε το βάρος, που ο συγκεκριμένος δεν έχει μεγάλη διαφορά απο έναν καλό ψηφιακό, κάνεις μια φορά την τοποθέτηση και καλύτερα είναι στο ταβάνι γιατί εκεί σχεδόν εξαφανίζετε, και ΔΕΝ ξανα ασχολείσαι, τελεία και παύλα, εκτός αν έχεις το χούι να παίζεις με τις ρυθμίσεις του.
Ακόμη μπορείς να βλέπεις άπειρες ώρες, ξεκούραστα χωρίς τεχνουργήματα, ραϊνμπόου, με φυσικά χρώματα και αληθινό μαύρο.
Το μυστικό σε αυτούς είναι η τοποθέτηση και οι δύο πρώτες ρυθμίσεις να γίνουν απο επαγγελματία που να γνωρίζει απο την συγκεκριμένη τεχνολογία και ένα καλό scaler.
Για το πρώτο μπορώ να βοηθήσω, όσο για το δεύτερο, ακόμη και ένα καλό dvd μπορεί να αποδώσει καλά.
Εγώ πριν πάρω εξωτερικό scaler, έπαιζα και με το yamakawa. Εχω παίξει και με pc και εκεί η εικόνα είναι άλλο πράγμα.
Υ.Γ. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, όμως είμαι στο τρέξιμο και δεν μπαίνω τακτικά στο site...
Για όποιους ενδιαφέρονται και δεν έχουν δει καλοστημένο crt, μπορούν να έρθουν να δουν.