Βιντεοπροβολέας CRT

Γιώργος(MAC)

Senior Member
28 December 2007
521
Λόγω άλλης αγοράς, πουλάω σε άριστη κατάσταση στο κουτί του τον 7" Crt βιντεοπροβολέα μου, BARCO Cine7, με τον δικό του ενσωματομένο πολλαπλασιαστή Lido, με φωτεινότητα 1000 ansi, με εργοστασιακά χρωματικά φίλτρα με πραγματική ανάλυση 1280 Χ 1024, όπου φυσικά και παίζει όλα τα ΗD φορμάτ, καθώς και δορυφορικά με το ανάλογο ψηφιακό μέσον, μαζί με την βάση οροφής.
Εχει γράψει μόνον 1800 ώρες, (η διάρκειά τους είναι περισσότερο απο 10.000)
pm ή στο 6977-347611

Συγγνωμη δεν θελω να χαλασω το post σου, μηπως μπορεις να μου πεις ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε crt projector και απλο ?
Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος προτζεκτορα, αλλα θελω να συνδεσω σε αυτον το ps3 μου.Γινεται κατι τετοιο με τον δικο σου ?
Και σε τι τιμουλα τον δινεις?
Ευχαριστω.

devilako δες το msn σου.ο crt δεν κανει για εσενα.δυσκολια τοποθετησης μεγαλος ογκος και βαρος,πρεπει να ρυθμιζεται ανα διαστηματα.παρε εναν φθηνο 720p προβολεα συνδεσε το ps3 με hdmi και καθαρισες.

Λόγω άλλης αγοράς, πουλάω σε άριστη κατάσταση στο κουτί του τον 7" Crt βιντεοπροβολέα μου, BARCO Cine7, με τον δικό του ενσωματομένο πολλαπλασιαστή Lido, με φωτεινότητα 1000 ansi, με εργοστασιακά χρωματικά φίλτρα με πραγματική ανάλυση 1280 Χ 1024, όπου φυσικά και παίζει όλα τα ΗD φορμάτ, καθώς και δορυφορικά με το ανάλογο ψηφιακό μέσον, μαζί με την βάση οροφής.
Εχει γράψει μόνον 1800 ώρες, (η διάρκειά τους είναι περισσότερο απο 10.000)
pm ή στο 6977-347611

Εάν θέλεις γράψε εδώ μια τιμούλα γιατί ούτε στο τηλέφωνο σε βρίσκουμε , ούτε με pm!!

devilako δες το msn σου.ο crt δεν κανει για εσενα.δυσκολια τοποθετησης μεγαλος ογκος και βαρος,πρεπει να ρυθμιζεται ανα διαστηματα.παρε εναν φθηνο 720p προβολεα συνδεσε το ps3 με hdmi και καθαρισες.

Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τους crt βιντεοπροβολείς.
Εκτός απο τον όγκο και άντε το βάρος, που ο συγκεκριμένος δεν έχει μεγάλη διαφορά απο έναν καλό ψηφιακό, κάνεις μια φορά την τοποθέτηση και καλύτερα είναι στο ταβάνι γιατί εκεί σχεδόν εξαφανίζετε, και ΔΕΝ ξανα ασχολείσαι, τελεία και παύλα, εκτός αν έχεις το χούι να παίζεις με τις ρυθμίσεις του.
Ακόμη μπορείς να βλέπεις άπειρες ώρες, ξεκούραστα χωρίς τεχνουργήματα, ραϊνμπόου, με φυσικά χρώματα και αληθινό μαύρο.

Το μυστικό σε αυτούς είναι η τοποθέτηση και οι δύο πρώτες ρυθμίσεις να γίνουν απο επαγγελματία που να γνωρίζει απο την συγκεκριμένη τεχνολογία και ένα καλό scaler.
Για το πρώτο μπορώ να βοηθήσω, όσο για το δεύτερο, ακόμη και ένα καλό dvd μπορεί να αποδώσει καλά.
Εγώ πριν πάρω εξωτερικό scaler, έπαιζα και με το yamakawa. Εχω παίξει και με pc και εκεί η εικόνα είναι άλλο πράγμα.

Υ.Γ. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, όμως είμαι στο τρέξιμο και δεν μπαίνω τακτικά στο site...
Για όποιους ενδιαφέρονται και δεν έχουν δει καλοστημένο crt, μπορούν να έρθουν να δουν.

Συγγνωμη δεν θελω να χαλασω το post σου, μηπως μπορεις να μου πεις ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε crt projector και απλο ?
Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος προτζεκτορα, αλλα θελω να συνδεσω σε αυτον το ps3 μου.Γινεται κατι τετοιο με τον δικο σου ?
Και σε τι τιμουλα τον δινεις?
Ευχαριστω.

Projector λένε τους προβολείς που είναι ως επι το πλείστον γα παρουσιάσεις.
Ο συγκεκριμένος crt όπως λέει και το όνομά του είναι cine.
Φυσικά και μπορείς να τον συνδέσεις με ps3, αλλά και με οποιοδήποτε φορμάτ υψηλής ευκρίνειας παρεμβάλοντας το HDFurι όπως στην πορεία θα κάνω και εγώ. Λύση που την έχουν δοκιμάσει πολλοί φίλοι crtάκιδες και δουλεύει άψογα.

Ρε παιδια ελεος. Την σκισατε την αγγελια του ανθρωπου. Οποιος ενδιαφερεται ας ασχοληθει οι αλλοι μπορουν να ανοιξουν θεμα στην κατηγορια των προβολεων. Τοσο απλα...
Κριμα ειναι να συμβαινει αυτο.

Ωραία τώρα που τελείωσαν οι αντιπαραθέσεις, ας ξανα δούμε σοβαρά την αγγελία.
Την τοποθέτηση την αναλαμβάνω εγώ, με εξειδικευμένο τεχνικό.

Παιδες αφήνω καθαρή την αγγελία και μεταφέρω το θέμα στους Προβολείς - Γενική Συζήτηση.

Last edited: