Βιντεοσκόπηση Καρτ με Gopro και Road Trip

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
2,044
Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνομαι να τραβήξω με κάτι φίλους κάτι αγώνες καρτ. Επίσης σε λίγο καιρο σχεδιάζουμε ένα roadtrip οποτε είναι ευκαιρια να μάθω και για τα δυο μαζι.

Λοιπόν αρχικά για τα καρτ. Έκανα μια δοκιμη η οποια δεν είχε επιτυχία. Η κάμερα που χρησιμοποίησα είναι μια gopro 4 black με ρυθμίσεις 2.7Κ στα 60fps με ενεργοποιημένη την επιλογή νύχτας στη κάμερα.
Η πιστα δεν είχε και το περισσότερο φως και εδώ νομίζω έκανα το λάθος που δεν έβαλα 30 fps. Ήταν όλα πολύ σκοτεινα. Ποια επιλογή πιστεύετε θα είναι η καλύτερη για την επομενη φορα;

Τέλος για το roadtrip τα περισσότερα θα είναι μερα οποτε δε νομίζω να έχουμε θέμα, αλλα σε περίπτωση νύχτας;

Ευχαριστώ εκ των προτερων. Συγνώμη αν υπάρχει κάπου η ιδια ερώτηση αλλα έψαξα και δε βρήκα κάτι.

Re: Βιντεοσκόπηση Καρτ και Road Trip

Τα fps δεν έχουν σχέση με την φωτεινότητα του video αλλα με το πόσο ομαλή είναι η κίνησή του. Αν έχει κάποια επιλογή η gopro για να τραβάς video στο σκοτάδι ενεργοποίησε την αλλά ΜΟΝΟ όταν είναι νύχτα και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου φως.

Κανονικά η camera θα έπρεπε να δείχνει όσο φως περίπου υπάρχει πραγματικά σε default settings αλλά επειδή δεν έχω gopro καλύτερα να σου πει την γνώμη του και κάποιος που έχει παίξει με τα settings της συγκεκριμένης.

Τι να πω ίσως κατάλαβα εγώ λάθος, αλλα διάβασα διαφορα άρθρα που έλεγαν ότι με περισσότερα fps ναι μεν έχεις πιο ομαλη κίνηση αλλα χάνεις από άποψη φωτός

Δεν έχω GoPro αλλά τώρα μια Garmin ViRB Elite και παλιότερα μια Drift HD . Με την 2η όταν τράβαγα νύχτα (ιδίως στην πίστα Ασπροπύργου, γι' αυτήν μιλάς ?) την έβαζα στο night mode, την Garmin στο νορμάλ. Δεν θυμάμαι τις άλλες ρυθμίσεις, νομίζω και στις 2 στα 60fps...
Δες 2 λήψεις να πάρεις μια ιδέα και να κάνεις τις συγκρίσεις σου με την δικιά σου λήψη

Με την Garmin :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παλιότερο με την Drift :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλή επιτυχία στους αγώνες :smile:

Όχι έλεγα για τη πιστα στον Αγιο Στέφανο. Δε ξέρω αν είχες αρκετό φως σε αυτή τη πιστα αλλα το αποτέλεσμα σου είναι τουλάχιστον αρκετά καλύτερο από το δικό μου που σε πολλά σημεία ήταν σκοτεινο.