Βιντεοσκόπηση με Nikon D610. Tα φώτα σας!

PREDATOR335

Banned
19 April 2013
11
Καλησπέρα σε όλους! Την Τρίτη θα βιντεοσκοπήσω μια παιδική εκδήλωση σχολείου σε ανοιχτό χώρο νωρίς το απόγευμα. Το εγχείρημα θα λάβει μέρος με μια Nikon D610. Θα είναι η πρώτη μου φορά που θα την χρησιμοποιήσω ως μέσο βιντεοσκόπησης, οπότε θα ήθελα τα φώτα σας... Για τρίποδο θα δανειστώ ενός φίλου. Στα της εγγραφής τώρα...Εχω μια κάρτα 64GB class 10, με ταχύτητα εγγραφής 95mb/s. Ο χρόνος συνολικής εγγραφής που μου βγάζει η μηχανή με αυτή την κάρτα είναι 20 λεπτά. Στην καλύτερη διαμόρφωση HD που δίνει η 610...
Ο χρόνος βιντεοσκόπησης συνολικά είναι μια ώρα. Τι επιλογές έχω; Να χαμηλώσω τις ρυθμίσεις στην ανάλυση του video, να πάρω άλλη κάρτα που θα μου προσφέρει την μια ώρα εγγραφής;
Και κάτι ακόμη... Η 610 φοράει τη μαμα μπαταρία. Θα με καλύψει στον χρόνο που επιθυμώ ή θα έχω ''λιγούρες''...;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

Δεν νομίζω σε ανάλυση 1080p που τραβάει η κάμερα να σου δίνει μόνο 20 λεπτά χρόνο εγγραφής. Απλά η συγκεκριμένη κάμερα έχει όριο συνεχόμενης εγγραφής τα 20 λεπτά. Η 64GB κάρτα λογικά θα σου δώσει πάνω από 1 ώρα εγγραφής. Απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όποτε έχει διακοπή το πρόγραμμα, να σταματάς της εγγραφή κι εσύ ώστε να ξεκινάνε πάλι τα 20 λεπτά εγγραφής από την αρχή και να μην έχεις πρόβλημα. Η μπαταρία πόσο κρατάει συνήθως; Νομίζω ότι οι Nikon έχουν καλές μπαταρίες, οπότε πλήρως φορτισμένη λογικά θα σε καλύψει. Εγώ θα είχα άλλη μία φυσικά μαζί μου για παν ενδεχόμενο. Κι εννοείται ότι θα τραβήξεις στο μέγιστο της ανάλυσης που σου δίνει η μηχανή, δηλαδή η συγκεκριμένη στα 1080/25p.

Α ωραια! ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου Πάνο! Με καθησυχασες! Μια χαρά λοιπόν! δεν το γνωριζα αυτο σχετικά με το 20λεπτο...χεχε