Βινυλίων παράδοξα...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,670
γιά να δούμε τι έχουμε παρατηρήσει μέχρι τώρα...

γύρω στο 1974....
ελληνικής κοπής
Allman brothers Eat a peach
Εταιρεία ΛΥΡΑ

1. Κοιτάζουμε το εξώφυλλο. Ολα καλά. Χαρτί ματ ποιοτικό...
2. Μιά ματιά μέσα.... Ωπ τι έχουμε ?
3. Μιά πιό προσεκτική ματιά αποκαλύπτει τα ίχνη του νέου κύματος
4. Το ίδιο και από την μπροστινή πλευρά...

κοινώς άλλαξε ο μανωλιός....-bye-

Attachments

• Img_0013s.JPG
    Img_0013s.JPG
    70.3 KB · Views: 35
  • Img_0014s.JPG
    Img_0014s.JPG
    78.7 KB · Views: 49
  • Img_0015s.JPG
    Img_0015s.JPG
    67.6 KB · Views: 50
  • Img_0016s.JPG
    Img_0016s.JPG
    52.2 KB · Views: 46
και αν αναρωτηθεί κανείς γιατί μπαίνει στην κατηγορία αυτή...

διότι αφορά βινύλια και υπάρχει πρόσφατη συζήτηση επί του θέματος
διότι το βινύλιο είναι hiend

Και η ανακύκλωση Δημήτρη δεν είχε περιοριστεί στα εξώφυλλα. Πόσα βινύλια είχαν ανακυκλωθεί στην Ελλάδα μαζί με την ετικέτα τους, για αναπαραγωγή καινούριων...

Απάντηση: Re: Βινυλίων παράδοξα...

Και η ανακύκλωση Δημήτρη δεν είχε περιοριστεί στα εξώφυλλα. Πόσα βινύλια είχαν ανακυκλωθεί στην Ελλάδα μαζί με την ετικέτα τους, για αναπαραγωγή καινούριων...

Αυτο και αν δεν ηταν απαράδεκτο!

Δίσκοι με 90% βινύλιο και 10% χαρτί!

Η κορυφαία ανακάλυψη της ελληνικής δισκογραφικής βιομηχανίας!

Για μια ακόμα φορά, οι Έλληνες κάνουν τη διαφορά!

Μα ποιοι είμαστε τέλος πάντων;

Εχω κρατημένη την ελληνική εκτύπωση ( "Music Box" -the worst by far ) του The Glitterhouse των Medium Medium και την αμερικάνικη . Η ελληνική έχει κόψει τα μισά όργανα . Το ακούσαμε προχθές με τον Μήτσο και γέλασε κάθε πικραμένος .

Re: Απάντηση: Βινυλίων παράδοξα...

Εχω κρατημένη την ελληνική εκτύπωση ( "Music Box" -the worst by far ) του The Glitterhouse των Medium Medium και την αμερικάνικη . Η ελληνική έχει κόψει τα μισά όργανα . Το ακούσαμε προχθές με τον Μήτσο και γέλασε κάθε πικραμένος .
ΘΑ τους είχανε καεί καμιά δεκαρία κανάλια , απο την κονσόλα και σου λεει οχου!!! καημένε τώρα ποιος θα τα ακούσει!!! (τι θέλουν και αυτοί τόσα όργανα!!! χαθήκανε τα κουαρτέτα!! ) :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout: :flipout:

Δεκαετία του '70 και πόσα ελληνικά βινύλια κυκλοφόρησαν με μονό αντί για διπλό εξώφυλλο.Μάλλον χιλιάδες.Σε πόσα άλλα έλειπε τραγούδι;

και αν αναρωτηθεί κανείς γιατί μπαίνει στην κατηγορία αυτή...

διότι αφορά βινύλια και υπάρχει πρόσφατη συζήτηση επί του θέματος
διότι το βινύλιο είναι hiend

Μάλλον είχαμε το High Resolution του ήχου στα χέρια μας και δεν το ξέραμε;

Αυτό δε μπορώ να το καταλάβω...Η κοπή γίνεται από το δικάναλλο αντίγραφο του master...Πως έκοψαν τα όργανα? Τους έδωσαν την πολυκάνναλη ταινία και έκαναν remaster? ή πείραξαν το ίδιο το master με eq? Και γιατί να το κάνουν?
Μήπως έστειλαν κάποια άλλη version και τύπωσαν από αυτή???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βινυλίων παράδοξα...

Αυτό δε μπορώ να το καταλάβω...Η κοπή γίνεται από το δικάναλλο αντίγραφο του master...Πως έκοψαν τα όργανα? Τους έδωσαν την πολυκάνναλη ταινία και έκαναν remaster? ή πείραξαν το ίδιο το master με eq? Και γιατί να το κάνουν?
Μήπως έστειλαν κάποια άλλη version και τύπωσαν από αυτή???

Αμα ήξερα , θα σου απαντούσα . Ο μόνος λόγος που έχω κρατήσει αυτήν την άθλια κόπια είναι διότι αν δεν το ακούσεις δεν το πιστεύεις και γι αυτό την βάζω σε όλους όσους έρχονται σπίτι μου . Είναι σαν άλλος δίσκος .

γιά να δούμε τι έχουμε παρατηρήσει μέχρι τώρα...

γύρω στο 1974....
ελληνικής κοπής
Allman brothers Eat a peach
Εταιρεία ΛΥΡΑ

-bye-

Chief, οποια ελληνική κόπια του συγκεκριμένου έχω δεί , (όχι βέβαια με το δικό θαυμάσιο εξώφυλλο :grandpa: ) του λείπουν οι.. δύο πλευρές του Mountain Jam!! Μιλάμε για μονό αντί διπλού δίσκου! Ο δικός σου;

Ελληνική έκδοση του Discipline των King Crimson, που μου είχε δώσει ο Ντοκ μιας και το είχε... τριπλό.

Στο πρώτο κομμάτι της δεύτερης πλευράς (Thela Hun Ginjeet), παίζει μόνο το δεξί κανάλι!
Περιττό να σας πω τι πανικός με έπιασε την πρώτη φορά που το άκουσα...

Ελληνική έκδοση του Discipline των King Crimson, που μου είχε δώσει ο Ντοκ μιας και το είχε... τριπλό.

Στο πρώτο κομμάτι της δεύτερης πλευράς (Thela Hun Ginjeet), παίζει μόνο το δεξί κανάλι!
Περιττό να σας πω τι πανικός με έπιασε την πρώτη φορά που το άκουσα...

το παραδοξότερο όλων ; μέχρι να του το δώσω , έπαιζε κανονικά !!!!

Chief, οποια ελληνική κόπια του συγκεκριμένου έχω δεί , (όχι βέβαια με το δικό θαυμάσιο εξώφυλλο :grandpa: ) του λείπουν οι.. δύο πλευρές του Mountain Jam!! Μιλάμε για μονό αντί διπλού δίσκου! Ο δικός σου;

μα νομίζω φάνηκε καθαρά:μονός

πάντως είσαι μέσα στο πνεύμα.:grandpa:

άλλος με παράξενα?