βλάβη ps3

trooper 13

Established Member
8 March 2007
231
καλημερα σε ολους.απο χθες το μηχανημα δεν διαβαζει δισκακια.το εχω αγορασει σεπτεμβρη του 2009 απο το πλαισιο.σε ποιον πρεπει να απευθυνθω,στο πλαισιο η στην sony;επισκευαζεται αυτη η βλαβη;φανταζομαι ειναι εκτος εγγυησης αφου εχω πανω απο ενα χρονο το μηχανημα,αλλα δεν θελω "καινουριο" ανακατασκευασμενο απο την sony αλλα να επισκευαστει το δικο μου.ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.

Re: βλαβη ps3

γιατι να μπλεξεις με το πλαισιο αφου και αυτοι στην σονυ θα το στειλουν.οταν λες δεν διαβαζει ,καθολου?τιποτα?καθαρισμα του λειζερ δοκιμασες πριν μπεις στην διαδικασια να το στειλεις για σερβις?

Re: βλαβη ps3

η δεν διαβαζει καθολου η κολλαει την ωρα που παιζω,καθαρισμα πως γινεται;

Ομοιοπαθή φίλε μου δυστυχώς η SONY HELLAS δεν αναλαμβάνει την επισκευή χαλασμένων μηχανημάτων και έχουν καταφύγει στην εύκολη λύση με τα ανακατασκευασμένα (αντικατάσταση του χαλασμένου μηχανήματος με ανακατασκευασμένο αντί του ποσού των 150 Ευρώ περίπου).
Υπάρχει 1 κατάστημα (Easy Buy World) το οποίο υποτίθεται ότι επισκευάζει τα μηχανήματα αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν συμφέρει τόσο οικονομικά όσο και από την άποψη της εγγύησης που παρέχουν (όσον αφορά το ανταλλακτικό- στην περίπτωσή σου το lens).
Μια άλλη εναλλακτική λύση -και η πιο οικονομική- είναι να παραγγείλεις από νετ το ανταλλακτικό (αφού σιγουρευτείς για την βλάβη) και να το αντικαταστήσεις μόνος σου (στο youtube υπάρχει πλειάδα από βιντεάκια που δείχνουν βήμα βήμα τη διαδικασία).
Στην περίπτωση όμως που το drive σου διαβάζει κάποια δισκάκια και απλά έχει κολλήματα μάλλον δεν είναι "νεκρό" και αξίζει να δοκιμάσεις να το καθαρίσεις.

Καλά ξεμπερδέματα...