Bλάβη σε 3g

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Η κοπέλα μου έχει ένα iphone 3g-8gb και έχει το εξής θέμα. Δεν λειτουργεί το wifi και δεν μπορεί να κατεβάσει τίποτα από itunes store κλπ. To κινητό δεν έχει εγγύηση και ενώ το πήγε στον Γερμανό της είπαν ότι το κινητό έχει πάρει υγρασία. Γίνεται να φτιαχτεί τελικά το κινητό έστω επί πληρωμή ή τζίφος? Οι υπόλοιπες λειτουργίες του είναι μια χαρά.

Δλδ ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το wifi ;

Από το appstore πάντως μπορεί να τα κατεβάζει από τον υπολογιστή της κ μετά με συγχρονισμό να τα παιρνά στο κινητό της.

Αν ισχύει αυτό που λέει ο Γερμανός, ΑΝ λέω πάλι, τότε γίνεται επισκευή με αντικατάσταση του wifi, αλλά εδώ στην Ελλάδα ίσως να είναι ρίσκο...

Δηλαδή ο εδώ αντιπρόσωπος δεν αναλαμβάνει την επισκευή του λόγο δυσκολίας Μιχάλη? Δεν μπαίνει στο Internet πλέον και αυτός είναι ο καημός της. Έχεις ιδέα για το πως μπορούμε να δούμε αν το Iphone είναι παραεισαγωγή, γιατί έχω μια υποψία..

Αντιπρόσωπος ;

Ο Γερμανός σίγουρα δεν είναι.

Δοκίμασε να το φτιάξετε, δεν χάνετε κάτι, απλά να κανονίσετε να σας πει πρώτα το κόστος πρωτού προχωρήσει.

Αυτό με την υγρασία μου θύμισε ένα γνωστό μου που είχε μαγαζί που πούλαγε κινητά και ψωνίζαμε σαν εταιρεία από εκεί (επί Παναφον) και ότι κινητό του πήγαινες και δε μπορούσε να το φτιάξει έλεγε ότι έχει πάρει υγρασία... :flipout::flipout::flipout::flipout: