ΒΛΑΒΗ SMASUNG UE6000C ANABEI ΜΟΝΗ ΤΗΣ

tall21

New member
23 November 2012
2
ΠΡΙΝ ενα μηνα και ενω κοιμομουν ακουσα πυροβολισμους στο σαλονι , καταλαβα πως καποιος αναψε την τηλεοραση 4:15. Κανεις , αναψε μονη της. Βγηκε απο την πριζα. Καληνυχτα. Το αλλο βραδυ τα ιδια. Αρχιζει το μαρτυριο σκεφτηκα, ευτυχως ειναι στην εγγυηση. Το πρωι παιρνω τηλ. την samsung και μου λενε σε ποιο σερβις να μιλησω. Ερχονται την παιρνουν. Αλλαγη πλακετα μου λενε απο Ολλανδια .ΩΧ! 15 μερες περιπου. Την επιστρεφουν. Ολο χαρα την αναβω , το βραδυ ολα καλα, ησυχια στο σαλονι, τελος πολεμου. Μετα απο 20 μερες παω να την αναψω, τιποτα, αναβει το λαμπακι, σβηνει το λαμπακι 2.5 λεπτα εκανε. Αντε παλι λεω. Τηλ. στο σερβις . Ερχονται την ΞΑΝΑΠΕΡΝΟΥΝ .Ψυχραιμιααα. Περνανε 2 μερες καμια επικοινωνια. Ας παρω λεω. Κανατε update? μου λεει μια κυρια.Τι update, της λεω , πριν 10 μερες την φερατε. Θα σας παρουμε εμεις τηλ. το απογευμα μου λεει . ΤΙΠΟΤΑ. τελος παντων 10 μερες τηλεφωνα με samsung -service Την ξαναφερνουν , το χαρτι γραφει ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! Αρρωστος πλεον καλω το service τα λεμε λιγο εντονα. Βαλτε την να δουλεψει μου λενε και θα δειτε οτι ολα ειναι ενταξει. Την βαζω κολαση 1,50 λεπτο . Τουλαχιστο κατεβασαμε το χρονο. Ξανα τηλεφωνο . ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟς ΛΕΙΠΕΙ θα σας καλεσει μολις ερθει. Σας πηρε κανενας ? γιατι εμενα ΟΧΙ. Την Δευτερα η συνεχεια. ΟΥΦ !! :SFGSFGSF: :twoguns:

Καλημερα, ενημερωσα την αντιπροσωπια και με πηραν απο το service τηλ. μετα απο 2 μερες , μου ειπαν οτι θα παρουν την τηλεοραση για τριτη φορα . ΜΑΛΛΟΝ, ΜΑΛΛΟΝ ειναι η πλακετα παλι εκεινη η καινουργια που μπηκε πριν 1 μηνα . ΕΛΕΟΣ πια 3 φορες μεσα σε εναμιση μηνα ? Θα με ξαναδουν. Αξιοπιστια του κ....... . Α !! το εκπληκτικο ειναι οτι ο υπευθυνος του service , μου ειπε πως και 15 φορες να χρειαστει να παει η τηλεοραση στο service , εφοσον φτιαχνεται θα πρεπει να παει και οχι να αντικατασταθει.Αν καποιος ξερει τι μπορω να κανω ας μου πει.

η τηλεοραση σου και δεκαδες αλλες ( και η δικια μου μαζι ) εχουν καποιο σχεδιαστικο θεματακι στο πληκτρολογιο το πλαινο .... Φυσικα στην αντιπροσωπεια θα σου αλλαξουν μπουτονακια η το ιδιο το πλακετακι το οποιο μαλλον επισης θα εχει το αντιστοιχο προβλημα μετα απο Χ χρονικο διαστημα

Η αληθεια ειναι αν και τεχνικος δεν εχω ασχοληθει να δω τι φταιει οπου σαν γρηγορη λυση αποσυνδεεις το πλαινο πληκτρολογιο ( ενα μικρο βυσματακι απο κατω ) και τελος ....Καποια στιγμη που θα ασχοληθω να δω τι φταιει τα μπουτονακια τα ιδια , καποια θωρακιση , καποια υγρασια ,η κατι πυκνωτακια που εχιε πανω του ισως να σου ενημερωσω και το νημα .

Περα απο αυτο η τηλεοραση ειναι λειτουργικοτατη και το μονο που μενει εκτος ειναι το πληκτρολογιο

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος