Black Friday 2014 --> 28/11

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Εν όψει της Black Friday, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, και του οργασμού προσφορών σε διάφορα προϊόντα στα ανα τον κόσμο sites, είπα να ανοίξω ένα νήμα στο οποίο να μπορεί ο καθένας μας να αναφέρει προσφορές που θα πέσουν στην αντίληψή του, σχετικές με τον δικάναλο και το head-fi.

Μιας και θεωρώ δύσκολο να μπορέσουμε όλοι μας να παρακολουθήσουμε την πληθώρα των προσφορών, ευελπιστώ να μοιραστούμε μεταξύ μας όσες μας φαίνονται πραγματικά ενδιαφέρουσες.

Αν η διαχειριστική ομάδα θεωρεί πως είναι λάθος το νήμα ή σε λάθος χώρο, ας προβεί στις κατάλληλες ενέργειες. Περισσότερο σαν ιδέα το ρίχνω στο τραπέζι.
Εγώ προσωπικά που ψάχνω μια καλή ευκαιρία σε ακουστικά, θεωρώ πως το νήμα θα μπορούσε να μου φανεί πολύ χρήσιμο.

:ernaehrung004:

Α, και αν πέσει στον μάτι σας καμιά προσφορά σε Teac UD-H01 / Denon DA-300 / NAD D1050 για τον φίλο μου "Madbass" --> let us know.
Ψάχνει(ουμε) απεγνωσμένα για μια καλή προσφορούλα... :ernaehrung004:

Ποια ακουστικά ψάχνεις ; κάτι 400άρια που είχες βάλει στο μάτι από τον λεπιδόσκυλο δεν καθήσανε ;

Αυτά τα έχω βάλει στα No1 Priority.
Απλώς μιας και έφτασα μέχρι την Black Friday, είπα να περιμένω μέχρι Παρασκευή μπας και πέσει καμιά "τρελή" ευκαιρία είτε απο τον "σκύλο" είτε απο Head Direct (παραδοσιακά κάνει προσφορές), ή όπου αλλού πέσει στην αντίληψή μου...
Δεν με χαλάει να περιμένω 4-5 μέρες ακόμα...

:)

Σήμερα, μεταξύ άλλων, στην αγγλίδα αμαζόνα θα τρέξει ντιλ για τα akg 240 mk ii ... πρόκειται για καλό ακουστικό για τα φιλαράκια που ψάχνονται .... η κανονική τιμή που τα έχει είναι 69 λίρες, οπότε μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι γύρω στις 45-50 λίρες .... καμμιά φορά και λιγότερο ...

αρχίζει σε μισή ώρα από τώρα .... τσέκαρα τα μεταφορικά ότι είναι στα 10 ευρώ περίπου ... ο σκρουτζ τα έχει 113 ευρώ ... υποθέτω ότι η τελική τιμή θα βγει με μεταφορά στα 65-75 ευρώ ... αν πάει πιο κάτω θα πάρω ένα να βρίσκεται ...

Πίτσες, από 69 το πήγανε 59 .... όχι και τίποτε φοβερό ...

ωστόσο, για κάποιον που τα ήθελε είναι και πάλι σημαντική η διαφορά με σκρουτζ ...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/...sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

φοβερή προσφορά ημέρας στις 25 λίρες .... πολύ καλή τιμή για ένα γλυκούτσικο ακουστικό on the go με τo android σας ... με τα μεταφορικά έρχεται περίπου στα 42 ευρώ, όταν ο σκρουτζ αρχίζει στα 87 ... είναι μόνον για τα άσπρα, τα μπλε εξακολουθεί να τα έχει 80 λίρες... αν είχε βγάλει τα μπλε αντί τα άσπρα θα ήταν ήδη στο καλάθι ... γμτ ...

έλα προλαβαίνετε : http://www.amazon.fr/dp/B0042A8CW2/...R36ZE3Y0&pf_rd_i=2155235031&pf_rd_p=561143587

πολύ καλό ακουστικό, μαλακό και γλυκόηχο ... είχα τα 595, που είναι τα ίδια με τα 598, απλά αλλάζει το χρώμα ... η τιμή είναι σούπερ ... θυμάμαι τα 595 είχαν το 2009 που τα αγόρασα 200 ευρώ ...