black humour

Δημήτρης Αντωνόγλου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,493
Χίος
Μου το έστειλαν με email. Δε ξέρω αν είναι αισχρή προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, πάντως το βρήκα λιγάκι πικρά αστείο. Αν ο διαχειριστής πιστεύει ότι προσβάλλει ή πολιτικολογεί ας το σβήσει.

Attachments

• !cid_image001.jpg
    !cid_image001.jpg
    43 KB · Views: 110
Εντάξει εάν κάποιος θέλει να το δεί στενά κομματικά υπάρχει θέμα.Ελπίζω να μήν το δεί.
Ομως το συγκεκριμένο (συμφωνώ με τον Tonal)ειναι σάτιρα.
Εγώ ξεκαρδίστηκα παρ´ότι θεωρώ και πολλούς άλλους υπευθύνους διαχρονικά.

Αλίμονο αν κάποιος μπορεί να σκεφτεί πως ο Κ.Κ. είναι υπεύθυνος για την καταστροφή. Ευθύνες υπάρχουν αλλά δεν ξεκίνησαν ούτε από το 2004 ούτε από το 1974α λλά πολλά πολλά χρόνια πίσω. Θέλω να πιστεύω πως κανένας δεν χαίρεται μ'αυτή την καταστροφή.

Ευχαριστώ.
Όσο για το "σατυρικό" που πέταξα πριν είναι λανθασμένο (Να ναι καλά ο Μπαμπινιώτης) αλλά ίσως να ταίριαζε στην περίπτωση.

Εχω κάνει αναφορές στό φόρουμ απο συνεντευξη του στο Life and Style οτι φοβάται πώς οι κόρες του δέν θα μπορέσουν να βρούν ταίρι γιατί θεωρούν ασυναγώνιστο τον πατέρα τους.............
Τι μού λές τώρα βρε Δημήτρη μου.Τόχω ψάξει το θέμα:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: black humour

Και μια που βλέπω τον παμμέγιστο Βύρωνα στο signature, πάρτε μια γεύση από τα γραπτά του. Γιατρέ, τι λέει ο άνθρωπας;

Τσέχωφ , Γκάτσος , Πουσσέν , Λήβυ , Κλεμανσώ .... :lehrer:και μετά δεν σας άρεσε η Σταυρώστε με ...:beatnik2:

Κάθισα και διάβασα όλο το κείμενο του Μέντορά μου:flipout:.
Αναφέρεται σε ήπια ανάπτυξη της περιοχής της Ολυμπίας μέσω του αγροτουρισμού, της χειροτεχνίας και πολιτιστικών δράσεων (εδώ ούτε ο ίδιος δεν έχει ξεκάθαρη άποψη). Τι θέλει να πει ο ποιητής ένα πράγμα.
Φυτεύει και ένα ΤΕΙ(επεξεργασίας λίθου) έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και δεν συνεχίσουμε την παράδοση πανεπιστημιακών και τεχνολογικων ιδρυμάτων-αλεξιπτωτιστών,σουλουπώνει και λιγο τις υποδομές των αρχαιολογικών χώρων και όλα ΟΚ.
Μεχρι που πετάει και την κουβέντα:
" Ένα τέτοιο «κεφάλαιο» αλλού θα μπορούσε κατάλληλα επενδυόμενο και αξιοποιούμενο, να θρέψει μια ολόκληρη χώρα, ίσων με την δική μας διαστάσεων, και όχι απλώς μια περιοχή.".
Εννοεί την περιοχή της Ολυμπίας ο τρισμέγιστος, ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, ο καραμπουζουκλής. Αυτό μάλλον ήταν το σύνθημα για την έναρξη της....ανοικοδόμησης και του εξωραϊσμού της ευρύτερης περιοχής.

Τελικα τη harley o Πολυδωρας δε την πηρε τα 90's επειδη ηταν της μοδας. Βρηκα παλια του φωτογραφια που αποδυκνυει οτι ο ανθρωπος ειναι original harleles

Καλό:flipout: αν και με τα χρόνια παραδέχτηκε την ιαπωνική ανωτερότητα και έσπασε τον όρκο αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στις H.D. και πήρε HONDA:Banane0:
Φήμες λένε πως κάθε σαββατόβραδο συμμετέχει σε κόντρες στην παραλιακή παίζοντας για την έδρα του στη Βουλή. Μέχρι τώρα κανείς δεν τον έχει νικήσει...
Όνειρό του να κάνει το γύρο του κόσμου με μία R1...μόνο...χωρίς στάση σε βενζινάδικο.