Blade Runner - Ηρώδειο με Live ορχήστρα

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,866
Ελευσίνα
666092555_1248407137442319_267779688518391969_n.jpg

Το "Blade Runner" προβάλλεται στις 4 Ιουνίου στο Ηρώδειο με ζωντανή εκτέλεση της μουσικής του Vangelis από το Avex Ensemble, σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Περισσσότερα θα βρείτε εδώ

Edit εισητήρια έχει και το Public και απ οτι βλέπω φεύγουν...

Last edited:
  • Like
Reactions: takisot and Nikos F
11 μελης ορχηστρα δεν την λες και μεγαλειωδη παντως......(το λεω γιατι το εισιτηριο παρα ειναι ακριβο )

Νομιζα οτι εχει κλεισει για 3 χρονια το Ηρωδειο πως θα λειτουργησει ? η σκηνη εχει ξηλωθει εδω και καιρο.

Eχει ένα ενδιαφέρον άλλα πανάκριβα τα εισιτήρια για να δούμε ουσιαστικά μια ταινία που την έχουμε δει όλοι μας, και συμφωνώ 11 άτομα ορχήστρα ε δε το λες και κάτι τρομερό...πάντα με βάση τις εξωφρενικές τιμές....

Μη βαράτε.... δεν την έχω δει (αλλά έχω δει το 2049), οπότε η ευκαιρία έκατσε με τον καλύτερο τρόπο για μένα. Σινεμά πλέον έχει 10€ το εισητήριο, βάλε Ηρώδειο βάλε και ορχήστρα κάπως μαζεύεται και σίγουρα σαν αίσθηση θα είναι κάτι διαφορετικό απο απλή θέαση ταινίας.

Οι τιμές ξεκινάνε απο 35€ αλλα δε νομίζω οτι θα το ευχαριστηθεί κανείς εκεί πάνω και πλάι. Με 50€ αξιοπρεπής θέση τουλάχιστον. Αλμυρό σίγουρα, δε λέω...αλλα τετοια τιμη έχουμε δωσει για gold class ουκ ολίγες φορές...