Βλάση σ´ευχαριστούμε..

Billy the Kid

Moderator
Staff member
Από σήμερα ο Βλάσης δεν είναι διαχειριστής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ νομίζω είναι λίγο στον άνθρωπο που για χρόνια κρατούσε και διαχειρίζοταν μόνος του την κατηγορία.
Βέβαια το σαράκι της φωτογραφίας δεν θα τον αφήσει μακρυά μας, οι γνώσεις του ,η εμπειρία του και οι ορθές του παρεμβάσεις θα είναι πάντα κοντά μας, δίπλα σε όποιον τις χρειαστεί.

Βλάση :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ενα ευχαριστώ ειναι πράγματι πολυ λιγο :grinning-smiley-043 για τον δασκαλό μας :grinning-smiley-043 που πάντα ήταν παρον (και θα είναι πιστεύω) για να δώσει την γνωση και την εμπειρία του απλόχερα σε όλους μας ..

Δεν ευχαριστω γιατι ακουγεται σαν αποχαιρετισμος.

Και δεν φευγει ο Βλασης εδω ειναι απλα σαν ενα μελος με τον οποιο συνεχιζουμε την καλη παρεα.

Και δεν φευγει ο Βλασης εδω ειναι απλα σαν ενα μελος με τον οποιο συνεχιζουμε την καλη παρεα.

Ωραια.:grinning-smiley-043

Ευχαριστω πολυ για τα αρθρα του και την ορεξη του που εδειξε σαν συντονιστης.Εμαθα πραγματα απο τα post του και μου κινησε την περιεργεια να ψαξω ακομη περισσοτερα.

Οτι και να πω για την προσφορά σου στο φόρουμ και στην αγαπημένη μας κατηγορία, είναι λίγο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ευχαριστούμε για την έμπνευση που μου(μας) μετάδωσες και τα αναλυτικότατα άρθρα που μας έδωσες.:grinning-smiley-043

Θα συνεχίσουμε να ανταλλάσουμε απόψεις για τη φωτοφραφία και όχι μόνο.-bye-

Bλάση, ένα ευχαριστώ δεν φτάνει, το σημαντικό είναι ότι είσαι πάντα κοντά μας, για τις πολύτιμες βοήθειες που σίγουρα χρειαζόμαστε!!

Ενα 'ευχαριστώ' ειναι το ελάχιστο που οφείλουμε σ' αυτον που ξεκίνησε την κατηγορία της Φωτογραφίας στο forum :) Δεν ειμαι τακτικός εδω, αλλά... Bλαση :grinning-smiley-043

Σας ευχαριστώ πολύ, με συγκινείτε, αλλά ρε παιδιά, εγώ μόνο τη διαχείριση της κατηγορίας άφησα, δεν φεύγω από το φόρουμ. Θα παραμείνω ενεργός τόσο στα φωτογραφικά όσο και στις άλλες κατηγορίες, και μάλλον πιο δραστήριος στη μουσική και στο Hifi.

Όπως και να το κάνουμε η διαχείριση τρώει πολλή χρόνο από την απόλαυση.

Τώρα θα μπορούμε να γράφουμε περισσότερο και να βλεπόμαστε περισσότερο.

Και φυσικά η κατηγορία θα συνεχίσει να έχει πολύ καλή καθοδήγηση με τον Βασίλη και τον Τάσο.

ενα ευχαριστω και εγω απο μεριας μου...
αν και ειμαι νεος ακομα στο φορουμ....φανταζομαι τι γνωσεις και τις πραξεις του που ειχε μοιρασει εντος του φορουμ :)