ΒΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Το στηρίζεις κάπου συγκεκριμένα; Γιατί προσανατολιζόμαστε σε μια ελληνική!

Να πω πρωτα για την κυπριακη.....

Ενα απο αυτα που θες ειναι ασφαλεια στο μερος που θα ειναι.....Δεν νομιζω οτι στη Παφο που αν θυμαμαι καλα ειναι τα facilities η γενικα στην Κυπρο ειναι και το πιο ασφαλες μερος......ασε που ειχανε μια συμπεριφορα *****...περνανε τηλεφωνο ,τι θα κανουμε και τετοια που δε τα πολυγουσταρα.
Να πω για τις ελληνικες κατα δευτερον.....

Οπως ολοι ξερουμε Ελλας ειναι η χωρα του προχειρου της Αρπακολλας και της αρπαχτης.
Βρηκα τουλαχιστον 7 ελληνικες και ΚΑΜΜΙΑ δεν με επεισε οτι δεν ειναι κατι απο αυτα που ανεφερα.
Η πιο σοβαροφανης εταιρεια που υπαρχει στεγαζεται σε μεγαλο νοσοκομειο ιδιωτικο...και δεν ειναι παρα μια εταιρεια που νοικιαζει το υπογειο του εν λογω νοσοκομειου ετσι για μουρη .......

ΚΑΝΤΕ οτι νομιζετε ...παντως αν τα βλαστοκυτταρα αντιπροσωπευουνε μια ελπιδα για κατι ΔΕΝ θα το εμπιστευομουνα σε ****** εταιρεια μετα απο οσα καταλαβα....
Κανενα νομικο καθεστως ...ο καθενας κανει οτι του καπνισει και το μοστραρει οπως τουρθει......ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ λαμογιαδες

ΥΓ 1 =μια απο αυτες μου εταξε και εκπτωση αμα πηγαινα απο κει να τα πουμε απο κοντα.....
ΥΓ 2 = η αγγλικη εταιρεια που θεωρω πιο σοβαρη απο ολες ειναι η *******.......

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ

Last edited by a moderator:
havoc asfaleia den iparxei pouthena polu efkola mporei na eksilwthei mia pirkagia. epeidei kai gw skeftomai mia kipriaki etaireia tha ithela pio xeiropiasta stoixeia an iparxoun.

emena afto pou me apasxolei einai i asfaleia ws pros oikonomikes sinepeies pou einai kati pou mporei na simvei poli efkolia

dld ti ginete se periptwsi xrewkopias tis etaireias?

avrio exw rantevou me mia kipriaki parepiptwntws tha grapsw ta sxolia m

Απάντηση: Re: ΒΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

ΟΚ Πόντιος το καταλάβα.

Και όμως Eki είχα γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό αλλά μου το έβγαλε 10 φορές και στην προσπάθεια να σβήσω τις επαναλείψεις το σκότωσε τελέιως.

Κρίμα γιατί εξηγούσα ακριβώς τι μεγάλη απάτη είναι. Πάντως εάν κάποιος διαβάσει προσεκτικά το άρθρο θα δει ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει για το παιδί του. Ο λόγος είναι ότι οι παθήσεις στις οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν είναι ήδη στα βλαστοκύτταρα. Εάν λοιπόν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε το παιδί σας και όχι το επόμενο ή τους εαυτούς σας τότε πάτε σε μια Δημόσια τράπεζα και γίνεστε ουσιαστικά δότης.
Βέβαια εάν τα λεφτά σας περισσεύουν τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε.

ειχε δειξει πριν μηνες η τηλεόραση σε μια κλινικη στην Ινδια που σε ενα ασθενη με παρκινσον ειχαν βάλει βλαστοκυταρα και ειχε γινει εντελως καλα

Απλα θαθελα μια εξηγηση απο τον διαχειριστη γιατι πετσοκοψε το παραπανω μυνηνα μου....

1)Καταλαβαινω το να κοψεις το ονομα της αγγλικης εταιρειας...αλλα μηπως παραλογιζομαστε?
Ενας φιλος απο εδω μεσα ζητησε βοηθεια και πληροφοριες και του ανεφερα μια εταιρεια που στην δικια μου ερευνα ητανε σοβαρη...η πλακα ειναι οτι ανεφερα σε προηγουμενο μυνημα μου οτι ουτε εγω την επελεξα και ανεφερα και τους λογους.
Γκριζα διαφημιση η πληροφορια? ελεος.....

2) Επισης πετσοκοψατε την λεξη ελληνικη οταν ανεφερα οτι δεν θα εμπιστευομουνα καμμια ελληνικη εταιρεια....ειναι κι αυτο λογοκριταιο??

Περιμενω δημοσια απαντηση σας κυριε Διαχειριστα.