sokos AVClub Addicted Member 19 January 2007 2,303 16 December 2010 #1 Επείδη έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο thread, θα θέλατε να φτιάξουμε μια λίστα με ταινίες που μπορούμε να απολαύσουμε με HD ήχο?
Επείδη έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο thread, θα θέλατε να φτιάξουμε μια λίστα με ταινίες που μπορούμε να απολαύσουμε με HD ήχο?
S ssav New member 28 February 2008 27 16 December 2010 #2 Απάντηση: Blu Ray δισκάκιαμε HD ήχο φιλε μου νομιζω οτι σχεδον ολα τα Blu Ray δισκάκια ειναι με HD ήχο
Απάντηση: Blu Ray δισκάκιαμε HD ήχο φιλε μου νομιζω οτι σχεδον ολα τα Blu Ray δισκάκια ειναι με HD ήχο
D dvotsis AVClub Enthusiast 30 October 2006 795 16 December 2010 #3 Re: Απάντηση: Blu Ray δισκάκιαμε HD ήχο ssav said: φιλε μου νομιζω οτι σχεδον ολα τα Blu Ray δισκάκια ειναι με HD ήχο Click to expand... Ακριβώς!! Και μάλιστα στη καλύτερη μορφή του DTS-HD MASTER AUDIO. Εξαίρεση κάποιες επανεκδόσεις παλιών ταινιών.
Re: Απάντηση: Blu Ray δισκάκιαμε HD ήχο ssav said: φιλε μου νομιζω οτι σχεδον ολα τα Blu Ray δισκάκια ειναι με HD ήχο Click to expand... Ακριβώς!! Και μάλιστα στη καλύτερη μορφή του DTS-HD MASTER AUDIO. Εξαίρεση κάποιες επανεκδόσεις παλιών ταινιών.
dimitris__ AVClub Addicted Member 23 November 2007 2,012 Γλυκά Νερά Αττικής 16 December 2010 #4 Και τα δύο format HD ήχου των bluray έχουν το ίδιο (μη απωλεστικό) αποτέλεσμα.