Blu ray Funai με 104 ευρώ

ichaltou

AVClub Enthusiast
Αν περιμένεις λίγο μπορεί και να το φέρει η αλυσίδα σουπερ μάρκετ που συνηθίζει να πουλάει τη συγκεκριμένη μάρκα....

Δε θα λέει και πολλά.

Αν δεν έχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα, από εικόνα θα λέει τουλάχιστον τόσα όσο και τα φτηνά media players που κυκλοφορούν.

Μέσω HDMI θα δίνει μια χαρά εικόνα και ήχο.

Πάνε οι μέρες των "ποιοτικών αναλογικών σταδίων" που έκαναν τη διαφορά.

Τώρα είναι όλα digital.

Αν δεν έχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα,

Εκεί εστιάζονται πλέον πολλά προβλήματα.

Έχω σαν 3ο player ένα nortec το οποίο το άλλαξα στην αρχή 2 φορές μέσα σε 2 μέρες (πορτάκι και κουμπί του play).

Το 3ο που μου έδωσαν εδώ και 2 χρόνια παίζει μέρα παρά μέρα και είναι σκυλί.............

Το μόνο καλό του παραπάνω μηχανήματος είναι ότι, η τιμή του κ πιθανότατα κ οι πωλήσεις του, θα οδηγήσουν κ άλλους κατασκευαστές σε παραγωγή φθηνότερων μηχανημάτων.

Έχει Profile 1.1 και στέρεο αναλογική έξοδο (και ας γράφει πάνω 7.1 surround sound...), οπότε δίνεις ένα πενηντάρικο επιπλέον και πας σε κάτι πιό σίγουρο -αν κάνει μόνο 100 με 110 ευρώ και όχι παραπάνω. Φυσικά είναι πολύ θετικό ότι θα πιέσει γενικά τις τιμές προς τα κάτω.

Κοίταξε, ως transport μια χαρά θα είναι, καθότι κάνει passthrough τα streams του ήχου σε έναν φρέσκο ενισχυτή.

Βέβαια, όντως λίγο αργότερα θα πέσουν σε παρόμοια επίπεδα (αναγκαστικά..) και οι επώνυμοι κατασκευαστές.

Λογω μεγεθους και βαρους ειμαι σιγουρος οτι εσωτερικα θα προκειται για καποιο περυσινο μοντελο γνωστου κατασκευαστη...

Απλως αντι να πεταξουν τα σχεδια τα πουλησαν στην Funai...

συμφωνόντας, και αυτός είναι ο λόγος που άνοιξα και το θέμα, φαίνεται πως το τελευταίο εξάμηνο οι τιμές πέφτουν εντυπωσιακά και γρηγορότερα απο οτι τουλάχιστον φαινόταν. Σήμερα είδα το S360 κοντά στα 200 ευρώ.
Ακόμα και περσινό μοντέλο να είναι, για εισαγωγικό μοντέλο στα 100 ευρώ μια χαρά θα είναι για κάποιους ανθρώπους να έχουν μια γνωριμία με το φορματ. Το μόνο που μένει είναι να υποχωρήσουν και οι τιμές στα δισκάκια και στην Ελλάδα.

Παιδια ειναι μια χαρα περιπτωση για ολους λεω εγω... δηλαδη δε θα με χαλαγε καθολου σαν player στην κρεβατοκαμαρα η/και στο εξοχικο... (παντα με την τιμη αυτη βεβαια).