Blu ray Hybr BDC-202BK - To έχει δει κανείς?

Evanl

AVClub Enthusiast
19 June 2006
831
Καλημέρα σε όλους!

Το συγκεκριμένο player το είδα εδώ:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977751&product=985511

Προφανέστατα αποτελεί μια καλή "ενδιάμεση" λύση μέχρι να ωριμάσει η αγορά των dedicated blu ray players. Το ερώτημα είναι, το έχει δει κανείς να παίζει? Υπάρχουν καθόλου εντυπώσεις? Επίσης, μπορεί ένα τέτοιο blu ray player να χαρακτηρισθεί ως "καλό" ή "κακό", ή απλώς χρησιμοποιείται ως μέσο ενώ τη δουλειά την αναλαμβάνει η CPU/GPU του υπολογιστή?

Ευχαριστώ!

Καλημέρα.

Προσωπικά το έχω εδώ και αρκετό καιρό και παίζει μια χαρά, όπως και οι blu-ray players. Προφανώς το ζόρι περνάει από τον επεξεργαστή κατά την αναπαραγωγή blu-ray αλλά σίγουρα και το drive παίζει τον δικό του ρόλο. Το συγκεκριμένο πάντως είναι απροβλημάτιστο.

Re: Απάντηση: Blu ray Hybr BDC-202BK - To έχει δει κανείς?

Καλημέρα.

Προσωπικά το έχω εδώ και αρκετό καιρό και παίζει μια χαρά, όπως και οι blu-ray players. Προφανώς το ζόρι περνάει από τον επεξεργαστή κατά την αναπαραγωγή blu-ray αλλά σίγουρα και το drive παίζει τον δικό του ρόλο. Το συγκεκριμένο πάντως είναι απροβλημάτιστο.

Ευχαριστώ φίλε Μιχάλη-bye-

Re: Απάντηση: Blu ray Hybr BDC-202BK - To έχει δει κανείς?

Καλημέρα.

Βασικά χρησιμοποιώντας το PowerDVD για την αναπαραγωγή και έχοντας μια κάρτα γραφικών που κανει επιτάχυνση σε HD , το ζόρι το τραβάει η κάρτα γραφικών..

Μπορεί και να μην έχεις άδικο... αν θέλουν οι διαχειριστές μπορούν να το μεταφέρουν, αν και είμαι καλυμμένος από την απάντηση του Μιχάλη