BLU RAY PLAYER ΜΕΧΡΙ 600

dimitris335

New member
8 January 2009
25
Καλησπερα
ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ. Προσανατολιζομαι στην αγορα ενος πλαιερ μεχρι τα 600 ευρω. Ως ενισχυτη πιθανον θα παρω τον Denon 4310. απο πηγη σκεφτομαι τα sony 760, pioneer lx52.
εσεις πιο προτεινεται απο τα δυο ανωτερα η καπιο τριτο?

για να μην ανοιγω αλλο θεμα..να ρωτησω..ως γενικα χαρακτηριστικα απο αυτα που προτεινονται..ποια παιζουν mkv χωρις περιορισμο στο μεγεθος και απροβληματιστα? και διαβαζουν χωρις περιορισμους σε μεγεθος εξωτερικων δισκων απο usb?

μωλις προσφατα αγορασα το e-great 34a οποτε με ενδιαφερουν μονο οι στο πιο ειναι καλυτερο player και οχι αν παιζει mkv.

Περιμενε μεχρι τελος του μηνα για το philips 9500,εχει κορυφαιο τσιπακι και θα εχει γυρω στα 450-500 ευρω.Αξιζει να το εχεις στα υποψιν (δες και το νημα που υπαρχει).

Καλησπερα
ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ. Προσανατολιζομαι στην αγορα ενος πλαιερ μεχρι τα 600 ευρω. Ως ενισχυτη πιθανον θα παρω τον Denon 4310. απο πηγη σκεφτομαι τα sony 760, pioneer lx52.

Εφόσον θα πάρεις ενισχυτή DENON, προτίμησε το DBP-2010 που προτείνει και ο Βασίλης (mr_rebelos) παραπάνω.

http://www.skroutz.gr/s/87961/Denon-DBP-2010BD.html?keyphrase=denon+2010

στο τελευταιο τευχος του hitech που συγκρινει το sony 760 me to denon 2010 και τα βγαζει εφαμιλα ενο το sony ειναι και φθηνοτερο

Γνώμη μου είναι να προτιμήσεις τo Denon. Πιο στιβαρή και εντυπωσιακή κατασκευή, ενώ σίγουρα θα ταιριάξει καλύτερα με τον AVR-4310.

Καλησπερα
εγς προς sony θα εκλεινα

Απάντηση: Re: BLU RAY PLAYER ΜΕΧΡΙ 600

στο τελευταιο τευχος του hitech που συγκρινει το sony 760 me to denon 2010 και τα βγαζει εφαμιλα ενο το sony ειναι και φθηνοτερο

εχεις δει ποτε το hitech να θαβει τα sony?

Re: Απάντηση: Re: BLU RAY PLAYER ΜΕΧΡΙ 600

το θεμα ειναι οτι και το what hi fi το αγγλικο λεει τα καλητερα για το sony

Θα σου έλεγα να πας σε ένα κατάστημα για να δεις και τα δύο, και εν συνεχεία να μας πεις ποιό σου φάνηκε καλύτερο μόνο και μόνο απ' την εμφάνισή τους.
Κάποια πράγματα τα καταλαβαίνεις αμέσως με το που θα τα δεις.