Blu-ray; Ποιό Blu-ray;

Απάντηση: Re: Blu-ray; Ποιό Blu-ray;

Άσχετα με την εμπορική πορεία του, η εμπειρία του να βλέπεις Bluray είναι μοναδική και κλάσεις ανώτερη από το DVD.
Όπως και στα HD αρχεία επίσης.

Αυτό συζητάμε εδώ ότι επιρεάζει την αγορά. Ότι τα Blu-Ray δεν ήταν, ούτε θα υπάρξουν μονόδρομος στην HD εικόνα.

Re: Απάντηση: Blu-ray; Ποιό Blu-ray;

Eμ βρε Τασο μου, αυτο το ξερουμε χροοοονια τωρα :p
Ναι, ότι πουλάει BluRay το ήξευρες όμως; :p

ΥΓ Τώρα που διαβάζω 1ο το post μου, βλέπω ότι καλώς θα παρεξηγιόσουν αν το έκανες.

Απλώς με τα ταξίδια και το ψάξιμο που κάνεις γενικά δεν πίστευα ότι μπορείς να μην ξέρεις ότι το Amazon έχει BR.

Και φυσικά δεν το εννοούσα με την έννοια της προσωπικής αναφοράς σε εσένα αλλά γενικότερα με την μίζερη λογική (όπως την θεωρώ εγώ τουλάχιστον να καταλήγει μερικές φορές) του να αναλωνόμαστε να ψάχνουμε το απολύτως φθηνότερο, για ασήμαντες διαφορές και ειδικά για πράγματα χαμηλής αξίας μη υπολογίζοντας το κόστος του δικού μας χρόνου για κάτι τέτοιο.

Αναρωτιέμαι μάλιστα μήπως ο Χρήστος είναι αδιάθετος σήμερα και δεν άδραξε, ως όφειλε, την ευκαιρία (το παρόν post πάντως του δίνει μία 2η ευκαιρία να το κάνει) :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray; Ποιό Blu-ray;

Ναι, ότι πουλάει BluRay το ήξευρες όμως; :p

ΥΓ Τώρα που διαβάζω 1ο το post μου, βλέπω ότι καλώς θα παρεξηγιόσουν αν το έκανες.

Απλώς με τα ταξίδια και το ψάξιμο που κάνεις γενικά δεν πίστευα ότι μπορείς να μην ξέρεις ότι το Amazon έχει BR.

Και φυσικά δεν το εννοούσα με την έννοια της προσωπικής αναφοράς σε εσένα αλλά γενικότερα με την μίζερη λογική (όπως την θεωρώ εγώ τουλάχιστον να καταλήγει μερικές φορές) του να αναλωνόμαστε να ψάχνουμε το απολύτως φθηνότερο, για ασήμαντες διαφορές και ειδικά για πράγματα χαμηλής αξίας μη υπολογίζοντας το κόστος του δικού μας χρόνου για κάτι τέτοιο.

Αναρωτιέμαι μάλιστα μήπως ο Χρήστος είναι αδιάθετος σήμερα και δεν άδραξε, ως όφειλε, την ευκαιρία (το παρόν post πάντως του δίνει μία 2η ευκαιρία να το κάνει) :p

Σημερα μπο ι κοταρω τα παντα ...:p

Re: Απάντηση: Blu-ray; Ποιό Blu-ray;

Καλά μας δουλεύουν; Τι περίμεναν; Ότι επειδή έχασε τον πόλεμο το HD θα τρέχαμε όλοι σαν τα ημισκούμπρια στην παραλία να αγκαλιάσουμε το blu ray;

Αμα δεν πέσουν οι τιμές δεν πρόκειται να ανοίξει η αγορά.
Παραδόξως πάντως και η διαθεσημότητα/ποικιλία μηχανημάτων - τίτλων κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Εγώ βρήκα BLU-RAY δισκάκια στα 8 ευρώ maxell.
είναι η χαμηλότερη που έχω βρει και πέφτουν συνέχεια...
Πάντως αναρωτιέμαι πόση ώρα θα θέλει να γραφτεί μια ταινία blu-ray...

Last edited by a moderator:
Με Maxell έχω να ασχοληθώ από εποχής Amstrad. Χαίρομαι που ανέβασαν την ποιότητά τους. Τότε μετρούσαμε μέρες.

Καλές οι αντιγραφές αλλά η πείρα μου σε DVD αντίγραφα είναι πολύ κακή. Στα 3 -5 χρόνια έχασα τουλάχιστον 30% και σε όσα είχαν αυτοκόλλητη ετικέτα 90%. Το καλύτερο μέσο παραμένει ο σκληρός δίσκος

Απάντηση: Re: Blu-ray; Ποιό Blu-ray;

Καλές οι αντιγραφές αλλά η πείρα μου σε DVD αντίγραφα είναι πολύ κακή. Στα 3 -5 χρόνια έχασα τουλάχιστον 30% και σε όσα είχαν αυτοκόλλητη ετικέτα 90%. Το καλύτερο μέσο παραμένει ο σκληρός δίσκος

εξαρτατε τον χωρο αποθηκευσης !
αμα εχει υγρασια η πολυ φως και ζεστη τοτε δεν ειναι καλο μερος !

παντα να γραφεις στην μικροτερη ταχυτητα !

συμφωνω για τον δισκο !