BLU RAY στον σκληρό. Τί κάνω ?

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
904
Έχω ένα BLU RAY στον σκληρό δίσκο (45 GB). Δυστυχώς αν και έχω δοκιμάσει τα πάντα VLC player,alcohol 120 κτλ. δεν παίζει παρά μόνο κάποια αρχεία τύπου m2ts και αυτά με σπασίματα

Ο φάκελος του BR αποτελείται από τους υποφακέλους BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST, STREAM και τα αρχεία index.bdmv και MovieObject.bdmv.Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω ?

Ευχαριστώ

Φαντάζομαι πως το bluray στο σκληρό σου προήλθε από backup αγορασμένου δίσκου που νόμιμα κατέχεις.
Αν έχεις windows χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα εγγραφής για να το περάσεις σε ένα κενό δίσκο bluray 50gb. Αν θέλεις να το δεις, τότε χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα όμως το powerdvd ή το windvd.
Αν έχεις Mac τότε με το toast γράφεις το rip σε δισκάκι και με το plex βλέπεις το m2ts αρχείο που περιέχει τον κύριο τίτλο.

Βάζεις το τελευταίο Media Player Classic Homecinema από το xvidvideo.ru και επιλέγεις File->Open Directory για το directory του blu-ray.

Καλό είναι να έχεις πριν απεγκαταστήσει οποιοδήποτε extra codec - player έχεις εγκαταστήσει στο παρελθόν. Ο MPC-HC τα παίζει ΟΛΑ

Έχω ένα BLU RAY στον σκληρό δίσκο (45 GB). Δυστυχώς αν και έχω δοκιμάσει τα πάντα VLC player,alcohol 120 κτλ. δεν παίζει παρά μόνο κάποια αρχεία τύπου m2ts και αυτά με σπασίματα

Ο φάκελος του BR αποτελείται από τους υποφακέλους BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST, STREAM και τα αρχεία index.bdmv και MovieObject.bdmv.Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω ?

Ευχαριστώ

Για αναπαραγωγή BD από φάκελο του PC σου με τα μενού, τους υπότιτλους, κτλ, η μόνη λύση είναι το Arcsoft Total Media Theater 3.

Απάντηση: Re: BLU RAY στον σκληρό. Τί κάνω ?

Βάζεις το τελευταίο Media Player Classic Homecinema από το xvidvideo.ru και επιλέγεις File->Open Directory για το directory του blu-ray.

Καλό είναι να έχεις πριν απεγκαταστήσει οποιοδήποτε extra codec - player έχεις εγκαταστήσει στο παρελθόν. Ο MPC-HC τα παίζει ΟΛΑ

Έχω το Power DVD 9 (το οποίο δεν το παίζει)

Σας ευχαριστώ όλους για την βοηθειά σας :ernaehrung004: Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε και θα επανέλθω για νεότερα.

Για να γινει αυτο, πρεπει να μετατραπει σε Iso.

1. Πριν ξεκινησουμε τη διαδικασια, πρεπει να βεβαιωθουμε οτι η δομη των αρχειων εχει ως εξης:
Κατω απο τον αρχικο φακελο, πρεπει να υπαρχουν οι εξης "BDMV" και "CERTIFICATE". Αν ο δευτερος δεν υπαρχει, τον δημιουργουμε.
Κατω απο τον "CERTIFICATE", πρεπει να υπαρχει ο "BACKUP". Αν δεν υπαρχει, τον δημιουργουμε.
Κατω απο τον "BDMV" , πρεπει να υπαρχουν οι εξης
α."BACKUP" ο οποιος πρεπει να περιεχει "CLIPINF","PLAYLIST","BDJO"[κενος] & 2 bdmv αρχεια.
β."CLIPINF","PLAYLIST","STREAM" πρεπει να υπαρχουν, με 2 bdmv αρχεια.
γ. Εαν λειπουν, προσθετετε τους 4 φακελους: "AUXDATA", "BDJO", "JAR", "META" ,ολους κενους.
2. Δημιουργουμε το Iso, με το Imgburn επιλεγοντας UDF και 2.50
3. Εγκαθιστουμε το Virtual Clone Drive (free)
4. κανουμε διπλο κλικ στο iso και το VCD το κανει mount αυτοματα.
5. Απολαμβανουμε ταινια!!!

Το μετεφερα οπως το ειχα γραψει καποτε, δουλευει :)

Βρές & εγκατέστησε το Cyberlink PowerDVD Ultra v7.33.19a και θα είσαι άρχοντας !

Εάν έχεις κάποιο απο τα υπόλοιπα σύγχρονα (PowerDVD9 ή Arcsoft Total Media Theater 3) που σου προτείνουν τα παιδιά παραπάνω, χρεάζεσαι να εγκαταστήσεις & να τρέχει στο υπόβαθρο το AnyDVD HD

:drummer:

To PDVD 7 που αναφέρεις είναι πάρα πολύ παλιό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει σωστά αρκετούς από τους σύγχρονους τίτλους, οπότε πρακτικά δεν είναι λύση.

Το σύγχρονο PDVD δεν μπορεί να παίξει αρχεία (BD directory structure) από σκληρό δίσκο, οπότε επίσης δεν μας κάνει.

Οπότε μένει μόνο το TMT3.

Σχετικά με το AnyDVD HD, αυτό απαιτείται σε κάθε περίπτωση που θέλεις να πάρεις backup από προστατευμένο δισκάκι (πρωτότυπο). Αλλά, τη στιγμή που τα αρχεία ήδη υπάρχουν γραμμένα στον σκληρό δίσκο, λογικά είναι και ήδη decrypted, οπότε δεν απαιτείται. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως προγράμματος αναπαραγωγής (PDVD 7, 8, 9, TMT 2, 3).

Συμφωνώ. Είχα την εντύπωση ότι το AnyDVD HD είναι απαράιτητο και στην αναπαραγωγή, (τόχω μόνιμα) αλλά το δοκίμασα & δεν χρειάζεται, έχεις δίκηο. :music-smiley-005:

Παιδιά εγκατέστησα το Arcsoft Total Media Theater 3 και με το που έβαλα το directory έπαιξε το BR κανονικότατα :Banane0:.

Κάποιο καλό πρόγραμμα προκειμένου το BR να μετατραπεί σε DVD γνωρίζετε ?

Κάπου διαβασα πως το ΤΜΤ 3 δεν παιζει εξωτερικους .srt ισχύει κατι τέτοιο και αν ναι πως μπορούμε να τους παίξουμε;