Blu-ray του HiTECH με 2 ευρώ!

djx33

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,716
Tokyo, JP
Ναι! Στο Μοναστηράκι...

Περνάω συχνά από εκεί για dvd αλλά ποτέ δεν είχα δει Blu-ray. Σήμερα το μεσημέρι βρήκα το "ΑΦΡΙΚΗ: Η πρόκληση της εξέλιξης" στην κανονική διπλή θήκη του περιοδικού που έχει δύο δισκάκια (το ένα dvd και το άλλο br). Η θήκη πεντακάθαρη, τα δισκάκια το ίδιο, αγρατζούνιστα, σαν καινούργια! Απ'ότι είδα το συγκεκριμένο μαγαζί έχει καμιά δεκαριά κομμάτια ακόμα, προλάβετε!!!

Η πλάκα είναι ότι όλα έχουν ίδια τιμή, είτε είναι cd της Μαρινέλλας, είτε είναι dvd με ταινίες του Γαρδέλη, είτε br του Ηitech! :D
Ό,τι πάρεις 2 ευρώ...

θα τα σπρωχνουν απο το περιοδικο αφου αποσυρθει σε τιμη κοστους.....:HTEHETH63:

Aν τα 2 ευρώ είναι η τιμή κόστους, και το δισκάκι ειναι δώρο με το περιοδικό, τότε γιατί εμείς το πληρώνουμε 3.5 ευρώ έξτρα? (Και στα πρώτα τεύχη 6.5 ευρω εξτρα)?:rifle:

Λετε ο Λαμπράκης να πουλαει στο Μαναστηρακι; Χλωμο το κόβω.

Προφανως ειναι απο ιδιωτες ή δεν ξερω απο που αλλου και προφανως το μαγαζι δεν γνωριζει περι BR και τα εχει βαλει στο σωρο (οχι βεβαια οτι και να ξερε θα αλλαζε κατι...)

Μην ξεχνατε επισης οτι τα br, εκτος απο αγνωστα, ειναι ειναι αχρηστα για τους περισσοτερους οποτε ειναι λογικο να τα δινουν ακομα και τσαμπα.

Aν τα 2 ευρώ είναι η τιμή κόστους, και το δισκάκι ειναι δώρο με το περιοδικό, τότε γιατί εμείς το πληρώνουμε 3.5 ευρώ έξτρα? (Και στα πρώτα τεύχη 6.5 ευρω εξτρα)?:rifle:

Γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους....

Όπως είπε και ο Στέφανος Μάνος, ο καταναλωτής ΦΤΑΙΕΙ που πληρώνει ακριβότερα ένα προϊόν. :frusty:

Re: Απάντηση: Blu-ray του HiTECH με 2 ευρώ!

Όπως είπε και ο Στέφανος Μάνος, ο καταναλωτής ΦΤΑΙΕΙ που πληρώνει ακριβότερα ένα προϊόν. :frusty:

Καλά δεν έχει κι άδικο σ'αυτό. Αν κανείς δεν αγόραζε το Hitech τι νομίζετε πως θα έκαναν, θα το άφηναν στα 12 ευρώ προτιμώντας να χρεωκοπήσουν? Ή θα το κατέβαζαν στα 9-10

Τώρα που βλέπουν ότι όλοι τσιμπάνε, θα το αφήσουν εκεί επικαλούμενοι το κόστος του BR.. Γκουχ, συγγνωμη, του ΔΩΡΟΥ BR.

εκτώς αν στο διαφανές μπλε κουτάκι δεν υπάρχει το BR Disk αλλά το DVD της συλλογής...

εκτώς αν στο διαφανές μπλε κουτάκι δεν υπάρχει το BR Disk αλλά το DVD της συλλογής...

Πιο πιθανό μου κάνει το ανάποδο... Το BR είναι πρακτικώς άχρηστο αυτή τη στιγμή για την πλειοψηφία των νοικοκυριών. Θα είδαν ότι δεν παίζει στο DVD και θα το σούταραν.

Ξέχασα να μπω στο νήμα που άνοιξα κ τώρα διάβασα τα posts.

Tα bd του Hitech προφανώς και είναι μεταχειρισμένα, όπως όλα άλλωστε τα δισκάκια που πωλούνται στο Μοναστηράκι! Αλλά είναι σε άριστη κατάσταση. Κι αν δεν είναι και υπάρχουν αρκετά κομμάτια διαλέγεις αυτό που είναι στην καλύτερη κατάσταση κ το αγοράζεις... Ψωνίζω συνέχεια από εκεί ταινίες που μου ξέφυγαν απ'τις εφημερίδες και όχι μόνο. Αν ψάξεις αρκετά υπάρχουν και γνήσια dvd από video club (αυτά βέβαια έχουν 3-5 ευρώ)!

Αλλά τα συγκεκριμένα bluray είναι τα κανονικά, αυτά που βάζει το περιοδικό. Στην κανονική συσκευασία τους με 2 δισκάκια (το ένα dvd κ το άλλο bd).

@Μaestro δεν πάει έτσι. Τα δισκάκια ιδιώτες τα πάνε στο Μοναστηράκι και τα κάνουν τράμπα με άλλα ή τα πουλάνε σε εξευτελιστικές τιμές. Και το συγκεκριμένο που πήρα είχε το ντοκιμαντέρ και σε dvd μέσα στο διπλό κουτάκι (εκτός απ'το bd) οπότε δεν το σούταραν γιατί δεν έπαιζε στον player. Απλά είδαν ότι είναι ντοκιμαντέρ, δεν τους ενδιέφερε και το αντάλλαξαν με κάτι άλλο.

Φυσικά και τα μαγαζιά δεν ξέρουν τίποτα για bluray κ high definition. Αυτοί δισκάκια βλέπουν και τα κατατάσουν μάλλον κατά είδος. Αφού οι τσόντες σε vcd(!) είναι πιο ακριβές!!!

Πάντως βρίσκεις θησαυρούς στο Μοναστηράκι...

Αν χρειαζόμουνα οπωσδήποτε το περιοδικό, θα σουτάριζα το δισκάκι BR κι εγώ.
Είμαι από αυτούς που θα προμηθευτούν BR-Player μόνο όταν σταματήσουν να βγαίνουν ταινίες σε κανονικά DVD.

Είμαι από αυτούς που θα προμηθευτούν BR-Player μόνο όταν σταματήσουν να βγαίνουν ταινίες σε κανονικά DVD.
Κοίτα, αξίζει να'χεις 3-4 bd δισκάκια από τώρα. Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν τα ντοκιμαντέρ του Hitech αλλά μόνο και μόνο που είναι σε bluray θα'θελα να έχω 3-4 κομμάτια στη συλλογή μου. Στην τελική τι ψυχή έχουν 2 ευρώ για ένα bluray δισκάκι;´
Αξίζει πιστεύω...

Φαντάζομαι ότι και DVD πήρες όταν σταμάτησε το VHS,ε; :flipout:

παιδια θα πειτε που περιπου ηταν το μαγαζι?η αφρικη ηταν το μονο που μου ελειπε απο την σειρα αν εχει μεινει τιποτα

παιδια θα πειτε που περιπου ηταν το μαγαζι?η αφρικη ηταν το μονο που μου ελειπε απο την σειρα αν εχει μεινει τιποτα
Χαμηλά στην Ερμού, μέσα στο στενάκι. Δεν θυμάμαι οδό...
Πάντως δε νομίζω να βρεις την Αφρική τώρα...