Blue ray και συνδεσμολογία

6 December 2007
40
Καλημερα σας.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω ενα pc asus το Pundit-R το οποιο εχω συνδεδεμενο στο σαλονι μου σε τηλεοραση plasma.Εχει εξοδο DVI και με ενα ανταπτορα απο DVI σε HDMI το εχω συνδεσει.Θελω λοιπον να αγορασω ενα blue ray,εχω βρει στο πλαισιο ενα με 159 ευρω το lite-on DH-401S Sata 4X.1)Θα ηθελα την γνωμη σας για το blue ray αυτο.2)Θα παιζει κανονικα στην τηλεοραση μου με την συνδεσμολογια που εχω? Ευχαριστω πολυ.

Το pc μου ειναι αυτο:http://gr.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=85&l1=1

Aπο την πλευρά συνδεσμολογίας θα παίζει, αλλα ο υπολογιστής σου δεν βλέπω να μπορεί να παίξει ικανοποιητικά BD δισκάκια. Πρίν κάνεις το έξοδο για το drive προσπάθησε να παίξεις κάποιο κομμάτι απο BD ή HDDVD σε H264 απο σκληρό δίσκο για να δείς πώς θα βλέπεις με το drive.

Καλημερα σας.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω ενα pc asus το Pundit-R το οποιο εχω συνδεδεμενο στο σαλονι μου σε τηλεοραση plasma.Εχει εξοδο DVI και με ενα ανταπτορα απο DVI σε HDMI το εχω συνδεσει.Θελω λοιπον να αγορασω ενα blue ray,εχω βρει στο πλαισιο ενα με 159 ευρω το lite-on DH-401S Sata 4X.1)Θα ηθελα την γνωμη σας για το blue ray αυτο.2)Θα παιζει κανονικα στην τηλεοραση μου με την συνδεσμολογια που εχω? Ευχαριστω πολυ.

Το pc μου ειναι αυτο:http://gr.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=85&l1=1

παραλιγο και θα ειχαμε το ιδιο αβαταρ ......:jester::jester::jester:

θα παιζει αλλα μηπως χρειαζεσε και το Any DVD HD εγκατεστημενο στον υπολογιστη σου ;;

κανε μια δοκιμη με αυτα που εχεις στο σκληρο σου ...

Last edited:
Αν το PC σου είναι αυτό που βλέπω στο site, φοβάμαι ότι δεν επαρκεί ούτε η CPU του, ούτε η κάρτα γραφικών του, ενώ βλέπω να έχει μόνο 1 SATA connector, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε χρήση από τον σκληρό δίσκο σου.

Οπότε, δεν το βλέπω εφικτό.

Καλημερα σας.Οταν λεμε δεν επαρκει η CPU του δηλαδη ο επεξεργαστης του,που ειναι 3.2 δεν επαρκει?Δηλαδη για αναπαραγωγη blue ray τι επεξεργαστη χρειαζεται?Οσο για τα υπολοιπα μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε ποιο απλα τι ακριβως σημαινουν,γιατι δεν τα γνωριζω καλα? Συγνωμη για τις ισως χαζες ερωτησεις που κανω,και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.