Blue ray player με usb έως 300

S.manos

Senior Member
25 September 2009
475
Ηράκλειο
Καλησπέρα σας. Λοιπόν μετά την βοήθεια για επιλογή τηλεόρασης και σετ home cinema, θέλω και την βοηθεια σας για αγορά ενός player. Αρχικά σκεφτόμουν την αγορά WD LIVE TV + εξωτερικό, αλλά όπως και να το κάνουμε πάντα θα υπάρχει κάποιο δισκάκι για να δούμε! (Προσωπική άποψη). Λοιπόν αναζητώ ένα blue ray player έως 300 ευρώ, ο οποίος να υποστηρίζει αναπαραγωγή αρχείων από usb (το δικτυο δεν με πειράζει). Να μπορώ να δω από usb divx, mpeg2/4, mkv, h.264. Η τηλεόραση θα είναι Sony W ή Z 5500, και ο ενισχυτής Yamaha RX-V465.

Δεν νομίζω οτι η usb υποδοχή του sony είναι για τοποθέτηση usb εξωτερικού αποθηκευτικού μέσου αλλά μόνο για αποθήκευση περιεχομένου BD-live (σύμφωνα με την πάγια και αγαπημένη συνήθεια της sony).

Last edited:
Δεν νομίζω οτι η usb υποδοχή του sony είναι για τοποθέτηση usb εξωτερικού αποθηκευτικού μέσου αλλά μόνο για αποθήκευση περιεχομένου BD-live (σύμφωνα με την πάγια και αγαπημένη συνήθεια της sony).

Ακριβώς έτσι είναι....

LG....λοιπόν! Στα χαρακτηριστικά του δύσκολο κάτω από 300 . Δηλαδή π.χ. με ακριβότερο sony, πάλι δεν θα μπορώ να αναπαράγω από usb τα αρχεία που θέλω?

Απάντηση: Re: Blue ray player με usb έως 300

LG....λοιπόν! Στα χαρακτηριστικά του δύσκολο κάτω από 300 .

Μάλλον δεν πρόσεξες το πιο πάνω post!
(Μονο 254,35 στον Λημναιο)

Δηλαδή π.χ. με ακριβότερο sony, πάλι δεν θα μπορώ να αναπαράγω από usb τα αρχεία που θέλω?

Όχι, ειδικά αφού έβαλες στα κριτήρια και τα mkv

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Blue ray player με usb έως 300

Μάλλον δεν πρόσεξες το πιο πάνω post!
(Μονο 254,35 στον Λημναιο)
Το είδα! Λέω ότι κάτω από 300 και από ότι βλέπω και πάνω, δύσκολο να βρεις άλλο (άλλη μάρκα), που να υποστηρίζει αυτά τα format.