Blue sky ψηφιακα στη Γλυφάδα!!!

el_el

Senior Member
14 September 2006
326
Μετά από σκανάρισμα στο mpeg4 tuner του αυτοκινήτου στη περιοχή της Γλυφάδας (Αστέρια) εμφανίστηκε το Βue sky!!! Να υποθέσω ότι άρχισαν δοκιμές της Digital Union? Οσο οδηγούσα προς παλιό αεροδρόμιο το σήμα εξασθενούσε και μετά χάθηκε εντελώς.

Το συγκεκριμένο το βλέπω ως HD Service εδω και 3 εβδομάδες περίπου στην Σαρωνίδα.

@spycon....ασχετο αλλά πήγα στο προφιλ σου να βρω κατι σχετικό με τον ...βάτραχο του αβαταρ και βλέπω ότι γεννήθηκες την μέρα που πάτησε ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι!
Τυχαίο;
Δεν νομίζω!
Σόρρυ για την άσχετη παρέμβαση!

Οπ..κιαλες εξελιξεις παιδια απο εκανε ληψη και σε ποιο καναλι..?-bye-

@spycon....ασχετο αλλά πήγα στο προφιλ σου να βρω κατι σχετικό με τον ...βάτραχο του αβαταρ και βλέπω ότι γεννήθηκες την μέρα που πάτησε ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι!
Τυχαίο;
Δεν νομίζω!
Σόρρυ για την άσχετη παρέμβαση!

ωχ ωχ ωχ...είμαι σε καλό δρόμο γιατρέ μου ? :smash:

Μετά από σκανάρισμα στο mpeg4 tuner του αυτοκινήτου στη περιοχή της Γλυφάδας (Αστέρια) εμφανίστηκε το Βue sky!!! Να υποθέσω ότι άρχισαν δοκιμές της Digital Union? Οσο οδηγούσα προς παλιό αεροδρόμιο το σήμα εξασθενούσε και μετά χάθηκε εντελώς.

Το BS εμφανίζεται εδώ και ένα μήνα και όχι πάντα, δεν είναι κάτι καινούργιο.Και είναι με το σύστημα MPEG-2 και όχι με το MPEG-4.Αυτό το λέω γιατί το πιάνω με δέκτη MPEG-2, εσύ το πιάνεις γιατί έχεις συμβατότητα προς τα πίσω.